De 5 isbarer på Vesterbro

På jagt efter en god gammeldags isvaffel eller måske en lækker pindis på Vesterbro? Så læs med her, vi har nemlig samlet Vesterbros 5 bedste isbarer i en guide til jer.

Foto: Nicecream
5. december 2022
Af Caroline Gruth Hemmingsen
Foto: Stephanie Mielnicki

Anker Chokolade

Et stenkast fra Dybbølsbro ligger Anker Chokolade. Her kan man foruden chokolade, også få lækker hjemmelavet is! Prøv f.eks. deres sorbet med koldskål, citron, vanilje eller jordbær i lækker vaffel, toppet med guf! I kan også prøve deres nyhed: IS FLØDEBOLLEN - en fusion af flødeboller og is, som fås i to varianter: hindbærsorbet / hindbærskum / hvid chokolade eller passionsfrugtsorbet / vaniljeskum / mørk chokolade.

Hvor? Godsbanegade 17

Foto: Nicecream

Nicecream

Nicecream på Enghave Plads er specialiserede i økologisk, vegansk is. Her serverer de både håndlavede ispinde og is-sandwiches, sundae, is i vafler og bægrer samt milkshakes. Der bruges udelukkende økologisk kokosmælk til basen og alle frugter, chokolade og krymmel er også økologisk. Den lækre is er ikke kun forbeholdt veganere og mælkeallergikere, men alle der er vilde med is! Kig efter pandaen, så er I på rette vej!

Hvor? Enghave Pl. 10

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 10% hos Nicecream

Foto: Paradis Is pressebilleder

Paradis Is

Den populære iskæde, Paradis, har selvfølgelig også en filial på Vesterbro - nemlig midt på Vesterbro Torv. Her er der hver dag frisklavet is, både mælke-is, sorbet, glutenfri og plantebaseret, i et hav af smagsvarianter. Foruden alle de klassiske smage såsom chokolade, vanilje og jordbær, kan I også finde sjove smage som f.eks. romkugle, ris a la mande, bueno og flødebolleis. Nyd den i vaffel eller bæger på det hyggelige torv, hvor der er opsat borde og stole. På torvet er også et fint lille springvand, som ungerne kan kigge på.

Hvor? Vesterbrogade 47

Foto: Liv Ajse 

Siciliansk Is

Siciliansk is laver, som navnet indikerer, den lækreste italienske gelato og sorbet. Prøv f.eks. citron, blåbær, pistacie, kaffe eller hvad med mandel? Isen er økologisk og glutenfri, og smager af syden og La Dolce Vita - mums. Det er oplagt at kombinere isspisningen med en tur på legepladsen i Skydebanehaven, der ligger lige ved siden af.

Hvor? Skydebanegade 3

Foto: Østerberg Ice Cream

Østerberg Ice Cream

På en sidegade til hyggelige Værnedamsvej, finder I Østerberg Ice Cream. Her bliver der ikke gået på kompromis med noget: de bruger kun lækre råvarer, og der tilsættes ingen konserveringsmidler eller kunstige farver og aromaer til deres is. Prøv smagsvarianter såsom avocado/lime sorbet, ginger/chili, salty caramel og Dragonfruit. Isen serveres i bæger eller i deres egne frisklavede vafler, som bages i butikken.

Hvor? Tullinsgade 25

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben