Hold fastelavn med Panduro

Fastelavn står for døren! Heldigvis har Panduro alt hvad I behøver, for at holde en rigtig fastelavnsfest for ungerne. Børn i byen har testet tønder, masker og festlig pynt. Se med her...

Foto: Caroline Hemmingsen
21. december 2022
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Dekorér tønder

Ingen fastelavn uden at "slå katten af tønden"! Panduro har flere forskellige slags tønder, både store og små trætønder, samt en af pap til de allermindste. Vi har her dekoreret en lille trætønde (se videoen længere nede for fremgangsmetoden). Bemærk: tønder kan ikke købes online, men kun i Panduros fysiske butikker.

Foto: Caroline Hemmingsen

Det skal du bruge

  • Limstift eller limpistol
  • Saks
  • Pensel
  • Klippeark med fastelavnskatte
  • Selvklæbende glitterark
  • Hobbylak
Foto: Caroline Hemmingsen

Hurtige DIY masker

Panduros kattemasker af mosgummi er et overskueligt og helt perfekt DIY-projekt for de allermindste børn. Alle dele er udstandsede og selvklæbende, så de bare skal klistres på maskerne - nemt og lynhurtigt. Når delene er sat sammen, skal den medfølgende elastiksnor bare bindes på, og vupti: to styks kattemasker. Med dette maskesæt kan selv de mindste børn "skabe" deres eget kostume, uden de mister tålmodigheden eller noget går galt.

Foto: Caroline Hemmingsen

Festlig pynt

En rigtig fastelavnsfest kræver selvfølgelig også masser af festlig pynt, så ungerne kommer i den helt rette stemning! Vi har her pyntet haven op med blå, lyserøde og gulvfarvede balloner samt smukke guirlander fra Confetti. Husk også at købe en kølle, samt kroner til kattekongen og kattedronningen! Derudover bør I selvfølgelig også servere fastelavnsboller, når den lille sult eller søde tand melder sig.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben