Tilbageblik på Hjerteland 2022

Efter to års nedlukning var det ikke kun os voksne, men også børnene, der hungrede efter socialt samvær. Det kunne stemningen på minifestivalen Hjerteland på Heartland i år bekræfte.

Foto: Caroline Meldgaard
30. december 2022
Af Caroline Meldgaard

Der var nemlig højt humør blandt festivalens mindste gæster.

Foto: Caroline Meldgaard

Et fortyllende frirum

Børn i byen har besøgt børneområdet Hjerteland på Heartland Festival - et magisk, kreativt, legende og fortryllende frirum på børnenes præmisser. Tjek alle de fortryllende billeder fra området, der bl.a. bød på børnescene, udklædning, kreaværksteder og gakkede aktiviteter for børn i alle aldre.

Fotos: Caroline Meldgaard

Et eventyrligt univers

Overalt var der et virvar af udklædte børn som feer og riddere, fægtelege, parkour, ansigtsmaling og børn der var med til at lave deres egen mad. Børn kunne også komme med på sanketur, lave bålmad og deres helt egen sodavand. Og nå ja, så var den obligatoriske skumpool, der har været at finde på Hjerteland fra første år, selvfølgelig også at finde i år!

Fotos: Caroline Meldgaard

Masser af børneunderholdning

Dette års aktiviteter på Hjerteland stod bl.a. på sceneshows for børn med trylleshow, teater, koncerter og danseworkshops. Derudover var der masser af sæbebobler, en lille købmandsbutik, hvor børn kunne stå bag disken og kreative DIY workshops. En af de helt særlige aktiviteter i årets Hjerteland var den store by af ler, som børnene kunne være med til at modellere.

Foto: Caroline Meldgaard

Skør madbestilling

Det mest gakkede indslag i år var nok sandwichbestillingen. Dem der har besøgt Hjerteland før, husker nok noget med en hotdog, der blev hejst ned fra et træ. I år var der så et nyt skørt koncept for madbestilling: når en paninisandwich var bestilt, skulle børnene vente foran en kæmpe mund, og når barnets navn blev råbt op, kom paninisandwichen glidende ud af kæmpemunden på en rutchebane ned til børnene.

Fotos: Caroline Meldgaard

Vi glæder os til Hjerteland 2023!

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben