Festival-must: Hjerteland er klar med vildt program for børnefamilier

I kan godt begynde at glæde jer. Heartland Festivals børneområde Hjerteland er nemlig klar med årets program for børnefamilier - og det kommer ikke til at gå stille for sig! Læs med her.

Foto: Caroline Meldgaard
11. maj 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Hjerteland vender tilbage

Jubiii, Hjerteland vender tilbage til Heartland 2023 og byder endnu engang børnefamilier velkommen til dans, leg, kunst og musik. Det bliver som sædvanlig med masser af magi og fantasi i et forunderligt univers på ungernes præmisser!

Foto: Skumpool

Skumpool, sæbebobler og legesyg jazz

Årets program byder et væld af sjove aktiviteter. Glæd jer bl.a. til et gensyn med den store skumpool, som ungerne kan hoppe, springe og boltre sig i. I kan også tage en slapper i læsehulen, lege med kæmpe sæbebobler, være med til at modellere lerfigurer eller lade jer rive med til legesyg jazz. Melder sulten sig, kan I bestille mad hos den skøre PaNina, der spytter toast ud, som I skal gribe - eller snuppe en lækker sodavandsis fra Vild Is.

Foto: Toastbestilling hos PaNina
Foto: Modellering af ler

Det glæder vi os til: Fisketur og rapmusik

I år kan I også glæde jer til at komme med på fisketur med Gordon. Her kan børn fiske efter skaller i voldgraven, og hvem ved, måske fanger I også en af de store grumme gedder? Er dit barn mere til hip hop, kan han eller hun også være med, når rapperen Mund de Carlo afholder workshops i rap og kreativ tekstskrivning! Hvis man er rigtig modig, kan man også få lov at fremføre sin rap på scenen foran festivalens gæster.

Om hjerteland
  • Hjerteland er Heartland Festivals helt eget børneområde
  • Kan besøges den 8.-10. juni 2023
  • Henvender sig til børnefamilier med børn på 3-13 år
  • Er gratis at besøge, når billetter til Heartland er betalt

Læs mere om Hjerteland her

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben