Her kan du hilse på julemanden i København og omegn

Ho-ho-ho! Tror dit barn på julemanden? Så læs med her, hvor vi guider til steder, I kan møde ham! Fortæl ham jeres ønsker, få taget et billede og kom i rigtig julestemning!

Foto: Christoffer Anias Sandager / Tivoli
9. november 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Julemarkedet på Kongens Nytorv

Kig forbi Kongens Nytorv, og mød markedets helt egen julemand, der tager imod børn og voksne, og stiller op til foto ganske gratis.

Hvornår? Hver lørdag kl. 13 i perioden 3. november - 21. december

Foto: Romeika Cortez

Tivoli

Traditionen tro kan I møde julemanden, når Tivoli slår dørene op til jul. Kig forbi hans flotte stue på Plænen, hvor han er flyttet ind i sit imponerende og smukke hus. Julemanden har spidset blyanten og har den store huskeseddel klar, så kom og fortæl ham, hvad I ønsker jer til jul. I kan også få taget et foto sammen med ham for 80 kr.

Hvornår?  Den 17. november - 23. december

Julemarkedet på Højbro Plads

Mød den rare julemand på julemarkedet i hjertet af København. Lad børnene hviske deres julegaveønsker til ham, aflevere deres ønskeseddel og fået taget et billede sammen med ham – helt gratis.

Hvornår? Onsdag-søndag i perioden 17. november - 21. december

Foto: ZOO

ZOO

Julemanden er landet midt i Børnezoo! Her kan I hilse på ham i det hyggelige klubhus, hvor I også kan aflevere ønskesedler i julemandens postkasse.

Hvornår? Torsdag-søndag fra den 18. november til 26. december fra kl. 11:00-14:00

Frederiksberg Centret

Julemanden besøger traditionen tro også Frederiksberg Centret, hvor I kan møde ham hver weekend frem til jul. I finder ham på plan 2 og 3, hvor han har julegodter med til alle søde børn og barnlige sjæle.

Hvornår? Weekender fra den 2.-23. december kl. 11:00-15:00

Foto: Kulturtårnet på Knippelsbro

Væk julemanden med Kulturtårnet på Knippelsbro

Igen i år inviterer Kulturtårnet alle juleglade børn og voksne til at vække Julemanden! Han har sovet et helt år i Kulturtårnets top, og derfor skal der mange børn til før, at han vågner! Duk op kl. 12.30 under broen på Christianshavnsiden, hvor Kulturtårnets søde nisser står klar til at kalde på Julemanden sammen med alle jer! Der er også gratis hjemmelavede æbleskiver, Børnekor fra Simon Peters kirke og højskole-sang.

Hvornår? 3. december kl. 12:30

Guiden opdateres løbende...

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben