De 5 måltidskasser

Måltidskasser er en genial løsning til børnefamilier med en travl hverdag, og der findes et hav af muligheder. Vi har udvalgt 5 styks til jer lige her.

12. oktober 2022
Af Caroline Gruth Hemmingsen
Foto: Aarstiderne

Aarstiderne - 100% økologisk

Med Aarstidernes måltidkasser får I 100% økologiske og friske råvarer. Hver kasse leveres med opskrifter og råvarer til 3-5 dage, så madspild undgås. Der er nye opskrifter hver uge, og leveringen er gratis i hele landet. På hjemmesiden kan du orientere dig i kategorier såsom "De grønneste", "De velkendte", "De hurtigste" med mere.

Priserne hos Aarstiderne varierer fra 155-782 kr. afhængig af type måltidskasse, antal dage og personer.

Foto: nemlig.com

nemlig.com - byg-selv

Hos nemlig.com kan I vælge mellem faste Måltidskasser, såsom for eksempel familie, hurtig, vegetar øko eller byg-selv, hvor I skræddersyer jeres egen kasse ud fra ugens opskrifter. Måltiderne skifter fra uge til uge, og man vælger selv antallet af personer og dage. Der er ingen binding - læg blot Måltidskassen i kurven, så er du i gang. Det leveres selvfølgelig lige til døren.

Priserne på Byg-selv varierer pr. kuvert fra 34-89 kr. afhængig af ret og antallet af personer, mens Måltidskasserne ligger i prislejet 239-629 kr. afhængig af antal dage og personer.

Foto: RetNemt

RetNemt - over 800 opskrifter

Med RetNemt får I sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. I kan selv justere antallet af personer og dage, I ønsker levering til. RetNemt har over 800 spændende opskrifter, og hver uge udvælger de 12 retter, og blandt dem sammensætter de så din individuelle måltidskasse. Passer sammensætningen jer ikke, kan I frit ændre den.

Priserne hos RetNemt varierer fra 38-82 kr. pr. kuvert afhængigt af hvor mange personer og antal dage, man ønsker levering til.

Foto: Hello Fresh

Hello Fresh - 18 nye retter hver uge

Med Hello Fresh er det nemt at sammensætte en menu, som vil falde i hele familiens smag. Hver uge vælger I mellem 18 forskellige retter - og der er altid både børnevenlige, hurtige og vegetariske valgmuligheder. I bestemmer helt selv, om der skal leveres til 2 eller 4 personer, og om det skal være 3, 4 eller 5 måltider. Begge dele kan tilpasses uge for uge, og er altså meget fleksibelt.

Prisen for 3 retter ligger fra 420-580 kr., afhængigt af hvor mange personer der er valgt.

Foto: Coop

Måltidskassen fra Coop - 4 temakasser

Med måltidskassen fra Coop får I leveret 3-4 komplette og børnevenlige retter, så familien er sikret sund, nærende og varieret aftensmad. I vælger selv, om I vil have mad til 2-4 personer – i 3-4 dage. Vælg mellem "Den børnevenlige", "Den populære", "Den nysgerrige" og "Den grønne".

Priserne hos Coop starter fra 44 kr. pr. kuvert. De dyreste kasser koster 75 kr. pr. kuvert - afhængig type kasse, antal personer og dage.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben