7 nemme børnefødselsdage, hvor der er sørget for det hele

Har du ikke en indre party planner, kan det hurtigt blive et uoverskueligt projekt at fejre børnenes fødselsdage. Hvad med at prøve en all inclusive-børnefødselsdag, hvor du ikke skal røre en finger, men bare møde op med ungerne? Nemt!

Foto: Leo's Legeland
14. december 2022
Af Stephanie Mielnicki

Vi har fundet 7 steder i byen, hvor I kan holde børnefødselsdag uden at skulle sørge for noget.

Foto: Leo's Legeland 

Den med fri leg

Hold juniors fødselsdag i Leo's Legeland, og inviter vennerne med til en dag fyldt med sjov, ballade og is i lange baner. I det populære legeland får I stillet et fødselsdagsrum til rådighed, hvor der bliver serveret junglesaft, popcorn og en overdådig isbombe! Der er forskellige pakker at vælge imellem, så I enten kan tilføje pandekager med syltetøj eller pølser med brød til menuen. Der er gave til fødselsdagsbarnet, og efter lækkerierne, kan ungerne give den gas i det store legeland. 

Foto: Caroline Meldgaard 

Den, der tager kegler

Hvem elsker ikke et godt slag bowling? Børnene vil helt sikkert synes, at det er en fest at få lov til at trille kugler! Hos Lanes & Lounges kan I holde bowling-fødselsdag med alt, hvad hjertet begærer - en times bowling, byg-selv-burgers, pommes frites, slikposer og sodavand eller slush ice. Hvis I har lyst, kan I desuden tilkøbe både lagkage, ekstra drikkevarer, nachos og børnemedaljer. I bestemmer helt selv, om I vil bowle eller spise først.

Foto: Anders Bøggild, Tivoli

Den med Rasmus Klump

En tur i Tivoli lyder i forvejen som en ret fed fødselsdag. Men I kan toppe den ved at holde selve børnefødselsdagen hos Rasmus Klump, som serverer økologiske pandekager og drikkevarer til hele selskabet, og slutter festen af med en lille forestilling. Der er også gaver til både fødselar og gæster, samt søde Rasmus Klump-invitationer, I kan give til vennerne. Vælger I den store pakke, får I både madpandekager og pandekagelagkager, så alle går mætte fra festen.

Foto: Airtrix

Den actionprægede

Airtrix Klatre & Trampolinpark kan I holde den vildeste børnefødselsdag! I bestemmer selv, om der skal hoppes eller klatres, og vælger også selv mellem de mange pakker, der byder på AirSocks, vand og Capri Sonne til alle, samt muligheden for at tilkøbe pizza og andre forfriskninger, som gør fødselsdagen tip top lækker. Skal der serveres kage, er I altid velkomne til at medbringe jeres egen. 

Foto: Jumpstory.dk

Den med sjov i mørket

Apropros action, kan I også holde den næste børnefødselsdag hos Extreme Paintball. Der kan I nemlig spille Laser Game, som er den ultimative omgang røver og soldater, som ungerne vil elske! Send børnene ind i mørket med laser guns og blod på tanden, og se, hvem der har skudt flest af sine venner, når spillet er ovre, mens du selv smækker benene op i opholdsområdet. I bestemmer helt selv, om I selv vil medbringe mad og drikke, eller om Extreme Paintball skal stå for det hele. 

Foto: Den Blå Planet 

Den med farlige dyr

Som børnefamilie i København, kender I sikkert allerede Den Blå Planet ud og ind. Men har du nogensinde overvejet at holde fødselsdag blandt hajer og piratfisk? Med en van(d)vittig børnefødselsdag bliver børnenes dyrepasserdrømme til virkelighed, når der skal håndteres kryd og kravl og hajerne skal fodres. Skal I have den ultimative oplevelse, kan I kombinere dagens program med en fødselsdagsfrokost i TANG Bistro & Café, hvor børnene bliver forkælet med en lækker fødselsdagsmenu.

Foto: Jumpstory.dk

Den i vandet eller på glatis

Om I er til vandpjaskeri eller en tur på isen, har Frihedens Idrætscenter den perfekte løsning til børnefødselsdagen. I vælger nemlig selv, om I skal en tur i svømmehallen eller på skøjtebanen og brænde krudt af, hvorefter Restaurant Halvleg disker op med en lækker menu efter jeres ønske - vælg mellem burgers, kyllingespyd og lagkage. Der er mulighed for tilkøb af boller, kage og slik til alle menuer, så I kan sammensætte fødselarens personlige favoritter. 


Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben