Gratis for børn: Besøg det ikoniske museums kæmpe krea-værksted

På Statens Museum for Kunst står Børnenes Værksted klar med limpistoler, farvestrålende papir, maling og pensler, så ungerne kan kreere fantastisk børnekunst.

Foto: Statens Museum for Kunst
29. oktober 2023
Af Rikke Reffelt

Tag dine kreative børn med til det smukke Statens Museum for Kunst i Indre By, som inviterer byens børn til at male, klippe papirklip, og kreere fantasifulde skulpturer i Børnenes Værksted.

Byg, lim, mal og slip fantasien fri

I november kan I i Børnenes Værksted kreere efter temaet Klip, klap - vi skaber med pap! Her  flyder Børnenes værksted over med pap i alle størrelser og former. Så nu skal der limes og males tårne, skibe, fly, fisk, fugle eller fantasivæsener – alt kan laves i pap når man bevæbner sig med en limpistol! Slip fantasien fri og skab en fantasifuld papfigur – staffelierne står som altid også klar, hvis man gerne vil male.

Foto: Statens Museum for Kunst

Kunst i børnehøjde

Husk også at gå en tur igennem museets smukke udstillinger, som hele familien med garanti vil nyde. I kan smutte med på omvisningerne "Familietur", som tager jer under armen og møder jer mist i kunsten og museets aktuelle udstillinger. Slut af i museets Kafeteria, som bl.a. lokker med skønne kager og snup en gåtur i den fine park omkring museet.

Foto: Statens Museum for Kunst
Børnenes Værksted på SMK
  • Hvor? Statens Museum for Kunst
  • Hvornår? Tjek tidspunkter og datoer her
  • Pris? Entre til værkstedet er inkluderet i museumsbilletten. Børn har gratis entre
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben