Gratis entre for børn: Oplev ny, sanselig Shane Brox-udstilling

Vær klar, når Nikolaj Kunsthal åbner dørene for en spektakulær og sansende udstilling af den farverige kunstner Shane Brox.

Foto: Ditte Isager
2. september 2023
Af Rikke Reffelt

Nikolaj Kunsthal forvandles fra 8. september 2023 til et sanseligt univers befolket med farvestrålende Soft Sculptures. Bag udstillingen "Beauty in the Beast" står den populære kunstner Shane Brox.

Foto: Family / Ditte Isager

Hylder det indre barn i os alle

Har du nogensinde tænkt på, hvordan dit sande jeg ville se ud, hvis alle forsvarsmekanismer var væk?  Det er den tilstand, som Shane Brox udforsker i sin udstilling bestående af æteriske, bløde skulpturer skabt af genbrugsskum, akrylmaling og vintage tekstiler. På udstillingen kan I også komme på en lydrejse, med på hans værksted og meget mere.
”Jeg føler mig mest i balance og finder indre fred, når jeg tillader mig selv at følge mine kunstneriske impulser uden at overtænke eller være i tvivl om det, jeg gør – når jeg bare tør skabe uden at diskutere med mig selv, om det er godt eller ej… Det er min største udfordring: blot at være den bedste version af mig selv i hvert et øjeblik, både de gode og de svære, og at have tillid til processen og overgive mig til den.”, fortæller Shane Bronx om udstillingen, som hele familien vil få en kæmpe oplevelse ud af at besøge.

Foto: Fancy Neuron / Ditte Isager
Shane Brox / Beauty in the Beast
  • Hvor? Nikolaj Kunsthal
  • Hvornår? 8. september 2023 - 21. januar 2024
  • Pris? Voksne 95 kr. / Børn fri entre
  • Tjek mere om udstillingen
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben