Sidste chance: Mød 5 meter høje, brølende drager i NORD

De har skæl, de kan flyve og de spyer med ild! Dragerne er tilbage i Storcenter Nord, og kan opleves frem til den 26. februar med masser af brøl, sjove opgaver og vilde facts.

Foto: Storcenter Nord
19. februar 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Mød de 10 frygtindgydende drager

Fra den 11. januar kan hele familien hilse på 10 ikoniske og frygtindgydende drager rundt omkring i Storcenter Nord. Nogle af dragerne er op til 5 meter høje, nogle kan brøle og andre kommer fra fjerne verdensdele. Er ungerne modige, kan de også kravle ned i det store drageæg og komme helt tæt på.

Foto: Storcenter Nord

Sjove opgaver og gratis tatovering

Når I besøger udstillingen kan I også snuppe et gratis gemmehæfte, som indeholder vilde historier, facts og sjove opgaver. Lad børnene blive klogere på de populære fabeldyr, og få også en sej drage-tattoo i Informationen ganske gratis.

Ta' på dragejagt og få en præmie i vinterferien

I vinterferien kan I også gå på dragejagt og vinde en præmie, hvis I løser missionen med jeres smartphone! Den gale videnskabsmand, Dr. Grum, er nemlig rejst ind i dragernes verden og har stjålet 5 magiske drageæg. Med æggenes magiske kræfter kan han blive verdens mægtigste mand og overtage jorden! Find 5 drageæg i NORD og stop den onde Dr. Grum!

Godt at vide
  • Dragerne kan opleves fra 11. januar - 26. februar
  • Dragejagten finder sted i vinterferien fra 11. februar- 19. februar kl. 10-16
  • Deltagelse i Dragejagten i vinterferien kræver en smartphone

Læs mere om Dragerne i Storcenter Nord her.

Foto: Storcenter Nord
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben