Byens veganske isbarer

Er familien til is af den veganske slags? Her kommer fluks 5 isbarer, der langer lækre plantebaserede is over disken.

Foto: Moo Moo Isbar af @rakkerdak
26. juni 2023
Af Rikke Reffelt

Vi guider jer afsted til byens veganske isbarer her.

Foto: Kødbyens Is

Kødbyens Is

Hold øje med Kødbyens is, som forhandles hos mange af byens cafeer og butikker - f.eks.  hos Riccos Kaffebar og SuperBrugsen. Her er der nemlig flere veganske varianter. Isene bliver - som navnet antyder - produceret i Kødbyen på Vesterbro.

Hvor? Der er forhandlere over hele byen - tjek listen her

Foto: Moo Moo Isbar af @rakkerdak

Moo Moo Isbar

Hos Moo Moo i Nordhavn langer de ikke kun veganske is over disken - her finder I også sukkerfri, glutenfri og Keto-is! Alle varianterne er mærket efter om de er glutenfri, sukkerfri osv., så I nemt kan finde en is, der passer til netop jer. Smagerne spænder vidt fra Oreo og kaffe til peanutbutter og vandmelon. I kan passende nyde isen i solen ved Nordhavn, og måske snuppe en dukkert i havnen, hvis vejret er til det.

Hvor? Göteborg Pl. 15, 2150 København

Foto: IceQueen

IceQueen

På Frederiksberg er IceQueen stedet, hvis I sukker efter is af den veganske slags. Her tilbyder de nemlig is lavet på enten soya- eller mandelmælk. I kan også vælge forskellige veganske toppings som prikken over i'et eller vælge at få isen serveret som milkshake, hvor I kan blande flere af smagsvarianterne i disken.

Hvor? Smallegade 26B på Frederiksberg

Foto: Nicecream

Nicecream

Nicecream er specialiserede i økologisk, vegansk is. Her finder I håndlavede ispinde og is-sandwiches, sundae, is i vafler og bægrer og ikke mindst milkshakes. Der bruges udelukkende økologisk kokosmælk til basen og alle frugter, chokolade og krymmel er også økologisk. Kig efter pandaen, så er I på rette vej!

Hvor? Elmegade 20 på Nørrebro, Torvehallerne i Kbh K og Enghave Plads 10 på Vesterbro

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 10% hos Nicecream

Foto: Matcha Bar

Matcha Bar

Der er ikke som sådan tale om en isbar, men Matcha Bar er et spisested med fokus på veganske, raw og glutenfri specialiteter. Og deres menukort er fyldt med lækkerier! Dessertafdeling er spækket med nice cream i flere smagsvarianter - enten som bowl med lækre toppings eller oven på forskellige vafler - mums!

Hvor? Kongens Nytorv 13, 1095 København K

Foto: Pow Pizza

Pow Pizza

Pow Pizza er egentlig et vegansk pizzaria, men stedet har teamet op med NATURLI’ og langer derfor også 100% plantebaserede iskugler fra Ice Bakers over disken! Smag bl.a. best-selleren cookie dough, lavet på egen risdrik og rørt med chewy chunks af cookie dough eller en af de mange andre varianter, som kommer i vegansk vaffel, bæger eller takeaway termoboks.

Hvor? Kapelvej 5, 2200 København

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben