Byens 5 veganske isbarer

Er familien til is af den veganske slags? Her kommer fluks 5 isbarer, der langer lækre plantebaserede is over disken.

Foto: Banana CPH
5. december 2022
Af Rikke Reffelt
Foto: BANANA pressefoto

BANANA

Prøv en vegansk, sukkerfri og bæredygtig soft ice hos isbaren Banana - som er lavet på bananer af overskudsbananer, som har lidt pletter på skrællen, men intet fejler. Soft icen er blandet med dadler for at give sødme og du kan vælge toppings som fx kokos eller blåbær. Bed om sirup på toppen, hvis det skal være ekstra sødt.

Hvor? Jægersborggade 27, 2200 København N

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 10% hos BANANA

Foto: Kødbyens Is

Kødbyens Is

Hold øje med Kødbyens is, som forhandles hos mange af byens cafeer og butikker (fx i Irma og hos Riccos Kaffebar). Her er der nemlig to veganske ispinde at vælge imellem: Hindbærsorbet med mørk chokolade og jorrbærsorbet med citron og mørk chokolade. Isene bliver - som navnet antyder - produceret i Kødbyen på Vesterbro.

Hvor? Der er forhandlere over hele byen - tjek listen her

Foto: IceQueen

IceQueen

På Frederiksberg er IceQueen stedet, hvis I sukker efter is af den veganske slags. Her tilbyder de nemlig is lavet på enten soya- eller mandelmælk. I kan også vælge forskellige veganske toppings som prikken over i'et eller vælge at få isen serveret som milkshake, hvor I kan blande flere af smagsvarianterne i disken.

Hvor? Smallegade 26B, 2000 Frederiksberg

Foto: Nicecream

Nicecream

Nicecream er specialiserede i økologisk, vegansk is. Her finder I håndlavede ispinde og is-sandwiches, sundae, is i vafler og bægrer og ikke mindst milkshakes. Der bruges udelukkende økologisk kokosmælk til basen og alle frugter, chokolade og krymmel er også økologisk. Kig efter pandaen, så er I på rette vej!

Hvor? Nordre Frihavnsgade 7, 2100 København Ø, Falkoner Allé 44, 2000 Frederiksberg, Enghave Pl. 10, 1670 København V og Elmegade 30, 2200 København N,

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 10% hos Nicecream

Foto: Matcha Bar

Matcha Bar

Der er ikke som sådan tale om en isbar, men Matcha Bar er et spisested med fokus på veganske, raw og glutenfri specialiteter. Og deres menukort er fyldt med lækkerier! Dessertafdeling er spækket med nice cream i flere smagsvarianter - enten som bowl med lækre toppings eller oven på forskellige vafler - mums!

Hvor? Kongens Nytorv 13, 1095 København K

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben