De 5 isbarer på Nørrebro

Nørrebro bugner af lækre isbarer - en perfekt sommerdestination med ungerne. Vi har samlet 5 af de allerbedste lige her. Alt I skal gøre er at vælge.

Foto: Børn i byen
3. maj 2023
Af Trine Abildgaard Andersen
Foto: Istid - Sweet Sneak

Istid

Istid i charmerende Jægersborggade er den første isbar i Skandinavien, der laver is på flydende nitrogen. Isbaren er indrettet i bedste retrostil, og når man træder ind i butikken, føler man sig hensat til en blanding af en mælkebar fra 50´erne og et kemisk laboratorium. At se den flydende nitrogen skabe damp ud over hele køkkenmaskinen, er et fascinerende syn. Ud af sceneriet opstår de lækreste cremede is i 4 forskellige smagsvarianter.

Hvor? Jægersborggade 13

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 20% hos Istid

Foto: Stephanie Mielnicki

Anker Chokolade

Hos Anker Chokolade er de sjovt nok eksperter i lækre chokolade-specialiteter. Men deres is fejler i den grad ikke noget! Smagskombinationerne er nytænkende og lækre, og så er vaflerne selvfølgelig fyldt med den dejligste chokolade - klart et besøg værd!

Hvor? Jagtvej 125

Foto: Liv Ajse

Siciliansk Is

Hos Siciliansk Is kan du få italiensk gelato med særlige smage som fx kirsebærsauce, blodappelsin og koldskål, men også de mere klassiske som vanilje, chokolade og jordbær. Her bruges kun økologisk mælk, rørsukker og druesukker, og de fleste øvrige ingredienser er også økologiske. 

Hvor? Rantzausgade 56 og Skjold Plads

Foto: Isoteket

Isoteket

Isoteket har åbnet to isbutikker på Nørrebro - så er det bare at vælge, om I skal spise is ved Sortedam Dossering eller på Stefansgade. Her er der skåret helt ind til benet og fokus er på 100% økologisk, frisklavet gelato ud fra egne opskrifter. Der eksperimenteres med anderledes smagssammensætninger, hvor I kan prøve smage som ananasmynte, rabarber og citronbirkes.

Hvor? Sortedam Dossering 11 / Stefansgade 15 på Nørrebro

Foto: Nicecream

Nicecream

Nicecream i Elmegade laver økologisk, vegansk is baseret på kokosmælk. Isbaren sælger både ispinde og is i bæger, men deres specialiteter er deres lækre is-cookie-sandwichs og ikke mindst deres bowler, som består af frossen frugt blendet til tyk iskonsistens, toppet med sprød granola og et festfyrværkeri af frisk frugt.

Hvor? Elmegade 30

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 10% hos Nicecream

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben