Fødselsberetninger: 4 forskellige kejsersnit

Vi har samlet 4 stærke beretninger om, hvilke tanker og følelser der fylder, når ens barn kommer til verden ved kejsersnit.

1. november 2022
Af Rikke Hollegaard

Mom and the city

Sofiya Valeur blogger på Mom and the city. Hun har sønnen Logan fra 2015, som kom til verden ved kejsersnit. Hun beskriver det selv som "den bedste oplevelse" og vil gerne inspirere og give et bredere input til, hvordan ens fødsel også kan være.

Læs om Logans fødsel.

Foto: Blogger on heels

Blogger on Heels

Henriette blogger under navnet Blogger on Heels. Hun fik sin søn Christian i juli 2018. I sin fødselsberetning fortæller Henriette detaljeret og ærligt om, hvordan det er at skulle have foretaget planlagt kejsersnit – og hvilke følelser og bekymringer der i den forbindelse følger med.

Læs om Christians fødsel.

Foto: Johan Clausen

Lise Sommerlund

Lise Sommerlund blogger på lisesommerlund.dk. I hendes stærke fødselsberetning kan I få indsigt i, hvilke frustrationer og bekymringer der fylder, når ens fødsel ikke går som forventet og ender med akut kejsersnit.

Læs om Lises søns fødsel.

Foto: Nutidens mor, Johanne Mygind

Nutidens mor

Johanne Mygind blogger under navnet Nutidensmor. Hun er uddannet pædagog og mor til Augusta fra 2014. Augusta kom til verden ved planlagt kejsersnit. I Johannes fødselsberetning beskriver hun blandt andet, at kroppen efter fødslen var fuld af både eufori og skræk - og at det var et chok på den gode måde at blive mor for første gang.

Læs om Augustas fødsel.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben