De 5 børnevenlige frisører i Aarhus

På udkig efter en børnevenlig frisør, hvor du og dit barn trygt kan sætte jer til rette i stolene? Så læs mere her, hvor vi guider til 5 børnevenlige frisører i Aarhus.

28. januar 2023
Af Julie Hedelund

Ottoline

Ottoline på Sønder Allé er en af de aarhusianske børnefamiliers foretrukne frisørsaloner, og dét forstår vi godt: Her er både trygt og rart at være og så har salonen endda en super sej grøn Porsche til de mindste kunder, som sammen med det smaddersøde og tålmodige personale bogstaveligttalt forvandler frisøroplevelsen til den rene leg. Og så er der naturligvis en belønning bagefter!

Hvor? Sønder Allé 14, Aarhus C
Pris? Fra 220 kr.

Knold og Tot

Hos Knold og Tot klipper de ikke bare totten flot, de er også ukronede Danmarksmestre i at skabe en relation til børnene både inden og under klipningen. Derfor tager de sig altid god tid til at snakke, læse en bog eller hive salonens spændende legetøjskasse med over til frisørstolen - og så er det selvfølgelig tilladt at sidde på enten far eller mor.

Hvor? Norsgade 26, Aarhus C
Pris? Fra 99 kr.

Perfect Hunter

Glem alt om kedelige og kliniske frisørsaloner: Hos den farverige salon Perfect Hunter i hjertet af Aarhus hersker nemlig en både spændende og hjemmelig stemning, som kan forvandle enhver nedadvendt mundvig til smil og glæde. Og så har den sprudlende indehaver Pernille både børnetække og styr på saksen!

Hvor? Maren Smeds Gyde 4, Aarhus C
Pris? Fra 220 kr.

Dorte Ørum

Hos Dorte Ørum på Trøjborg er stemningen uformel og behagelig. Her sætter de altid godt med tid af, så børnene får en både god og tryg oplevelse, når de besøger salonen - og så er luften ligesom stemningen utrolig behagelig, da de er en grøn salon med rene produkter.

Hvor? Tordenskjoldsgade 56, Aarhus N
Pris? Fra 330 kr.

Marias Hår

Hos Marias Hår bliver I mødt i øjenhøjde og med fuld forståelse for, at det med at skulle have ordnet lokkerne ikke altid er lige sjovt. Derfor gør Maria altid sit bedste for at salonens mindste kunder skal føle sig trygge både før, under og efter klipningen - og så har hun selv en hårfarve som fascinerer de fleste!

Hvor? Tordenskjoldsgade 4, Aarhus N
Pris? Fra 300 kr.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben