5 spisesteder med god plads til ungerne

Savner I at tage ud og spise med børnene et sted, hvor der rent faktisk er plads til de små krudtugler, så I kan sænke skuldrene og nyde maden?

Foto: Helena Lundquist, Restaurant Little House
24. oktober 2023
Af Rikke Reffelt

Vi guider til 5 spisesteder med god plads til hele familien. 

Foto: Absalon

Absalon - langbord og højt til loftet

Hver aften - alle ugens syv dage - lægger Absalon på Vesterbro hus til fællesspisning. Her er højt til loftet, plads til ungerne og I sidder ved langborde. Dagens ret serveres på fade, som bordene deler med hinanden. Der er minimum to vegetardage om ugen, og det er også muligt at få en vegetarudgave de dage, hvor der serveres kød. Absalon serverer desuden morgenmad og frokost, og afholder masser af arrangementer for børn og babyer.

Foto: Madglad

Madglad - uformelt og hyggeligt

Madglad på Vesterbro byder på frisk og hjemmelavet mad. I kan vælge en ny ret hver dag og altid et vegetarisk alternativ. Glæd jer til lækkerier som lasagne, chili con carne, risotto og meget andet godt. Den uformelle stemning gør, at der er plads til børn og deres ballade, imens aftensmaden indtages. Her er dejlig hjemligt, køkkenruller på bordene, og I rydder selv af bordet bagefter. I kan også bestille maden "to go".

Foto: Baglokalet

Baglokalet - en gemt perle

Udefra ligner det en helt almindelig fodboldklub - nemlig Fremad Amager, men når I træder ind ad døren og tager et skarpt drej til højre, finder I det rareste, børnevenlige spisested. Maden er god og lavet af friske råvarer, der er lækre retter til ungerne, og så er det bare virkelig hyggeligt for både børn og voksne at kigge drømmende ud på de grønne, meterlange fodboldbaner, imens maverne mættes. 

Foto: Café Sonja

Café Sonja - Børnene i fokus

Café Sonja er en socialøkonomisk café, og naturligvis opkaldt efter 1960’ernes tv-succes, Sonja fra Saxogade. Her er et særligt indrettet børnehjørne, indbydende børnevenlig aftensmad og så er der plads og ro til hele familien. Hver onsdag kl. 17 serveres en lækker, varm ret, som ofte er vegetarisk. Er du på barsel? Så tag mødregruppen med i cafeens familierum, hvor der er plads til at babyerne tumler, imens I nyder en latte.

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 10% hos Café Sonja

Foto: Stephanie Mielnicki

Bette Café - Tumlerum og plads til byens mindste

Det kan være svært at finde en café, hvor der er plads til små børn. Men fortvivl ikke - Bette Café på Nørrebro har både tumlerum med madrasser og legetøj. Her er der plads til børn og babyer, pusleplads, familievenlige snacks og meget mere. Og så er caféen bare rigtig hyggelig. Perfekt pitstop med familien. Bette Café holder ofte hyggelig børne- eller babyevents.

Hvor? Guldbergsgade 11, 2200 København

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 15% på Bette Café

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben