På farten med småbørn: Vælg den perfeke pusletaske og puslemåtte fra DAY ET MINI

DAY ET MINI er en linje af funktionelle pusletasker med anvendelige detaljer, puslemåtter og tilbehør designet i et skandinavisk tidløst design. Alle produkter er produceret med certificeret genanvendt materiale og økologisk bomuld.

3. marts 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Artiklen er bragt i samarbejde med DAY

DAY ET MINI RE-Q Diaper Bag

Denne essential pusletaske er en bestseller og allerede en favorit hos mange. Den er lavet i et stilfuldt og praktisk design og produceret i certificeret genanvendt materiale. Pusletasken har indbygget puslemåtte og har plads til alt, du har brug for til dig og dit barn. Den er udstyret med to store hovedrum og både indvendige og udvendige lommer, så du kan holde tasken organiseret.

Fås i sort og print.

DAY ET MINI RE-Q Baby Bag

Denne pusletaske er den helt rigtige til dig, der ønsker at kunne have alt du behøver med og samtidig have begge hænder frie. Den er udformet i et praktisk design, med en indbygget puslemåtte, som gør den perfekt at have med på farten. Og så er den samtidig produceret i certificeret genanvendt materiale.

DAY ET MINI RE-Q Changing Mat

Puslemåtten fra DAY ET MINI kombinerer funktionalitet og stil. Den er nem at have med på farten og åbnes og lukkes let med en magnetisk lukning. På indersiden af puslemåtten er der to lommer og en lille indbygget pude, hvor dit barn kan hvile hovedet. Denne både smarte og flotte puslemåtte vil hurtigt blive en favorit!

DAY ET MINI RE-S Teddy Catch

DAY ET MINI RE-S Teddy Catch er en multifunktionel taske, som både kan bruges som pusletaske og hverdagstaske til en dag på farten med din baby. Tasken er produceret i 100% genanvendt materiale og er designet i et blødt teddy materiale med praktiske udvendige samt indvendige lommer, så der er plads til alt hvad du behøver.

DAY ET MINI RE-S Teddy BP Kids

Fuldend looket med en mini rygsæk til den mindste i samme bløde Teddy kvalitet.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben