På farten med baby: Bliv klar til vinteren med DAY ET MINI pusletasker

DAY ET MINI er en kollektion af funktionelle pusletasker med gennemarbejdede detaljer, puslemåtter og tilbehør designet i et skandinavisk tidløst design. Alle produkter er produceret med certificeret genanvendt materiale og økologisk bomuld.

Foto: DAY ET MINI
18. oktober 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Artiklen er bragt i samarbejde med DAY ET

DAY ET MINI RE-Q Diaper Bag

En bestseller pusletaske og allerede en favorit hos mange. Den er lavet i et stilfuldt og praktisk design og produceret i certificeret genanvendt materiale. Pusletasken har indbygget puslemåtte og rummer alt du har brug for til dig og dit barn. Den er udstyret med to store hovedrum og både indvendige og udvendige lommer, så du kan holde tasken organiseret.

2DAY ET MINI RE-Q Tote

En stilfuld og funktionel taske der er perfekt til hverdag eller til en ferie. Tasken er udformet med et stort hovedrum og flere indvendige lommer, så du kan organisere dine babysager. Dertil har tasken også en udvendig lomme og en rem bagpå, så tasken kan sættes over håndtaget på en kuffert. Udover de to håndtag har tasken også en aftagelig og justerbar strop. Og så er den samtidig produceret i certificeret genanvendt materiale.

3DAY ET MINI RE-Q Back Practical

En funktionel pusletaske til dig, der ønsker at have begge hænder frie samt have alt det nødvendige udstyr indenfor rækkevidde. Tasken har flere indvendige og udvendige lommer, så du kan organisere dine sager. Rygsækkens stropper har et spænde på hver strop, så den kan sættes over håndtaget på barnevognen. Stropperne er justerbare, og den har også to håndtag, så den kan både bæres på ryggen og over skulderen. Bagpå har tasken en rem, så den kan sættes over håndtaget på en kuffert. Denne taske er produceret i certificeret genanvendt materiale.

4DAY ET MINI RE-Q CB Organizer

Denne taske har et praktisk design og er ideel til at hænge på din barnevogn. Tasken har flere indvendige og udvendige lommer, så du kan holde orden i dine sager, og stroppen er justerbar, så den tilpasses, så den passer præcis til dig eller til at hænge på barnevognen. Det er den perfekte taske at have med på farten, så du altid har dine must-haves til både til dig og din baby lige ved hånden! Tasken er også lavet af certificeret genanvendt materiale.

5DAY ET MINI RE-Q Round

Denne lille pung er perfekt til opbevaring af en sut eller andre småting, så de er nemme at finde i din taske. Den lukkes med lynlås og har en indvendig lomme. Den er også lavet i certificeret genanvendt materiale

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben