Danseteater for de allermindste: 5 x magiske forestillinger i Aarhus

Kan babyer og de allermindste gå i teatret? Ja! Tag afsted til Dans Baby Dans-festivallen, som inviterer de 0-5-årige til de smukkeste danseforestillinger.

Foto: Arian Botey
15. september 2023
Af Rikke Reffelt

Sikr jer billetter til Dans Baby Dans , Bora Boras interaktive dansefestival for babyer, småfolk og deres voksne. Forestillingerne vækker børnenes nysgerrighed, understøtter deres fantasi og skaber nærværende møder mellem dansen og børnene. Tag din baby med eller lån én, hvis du ikke har en selv!

Foto: Arian Botey

Oplev fantasifuldt sanseunivers for de helt små

Glæd jer til at opleve et særligt sanseuniverser og bliv omsluttet af lyde, lys, musik og nærvær på børnenes præmisser. For fjerde gang leverer Bora Bora Danmarks mest nuttede festival til det alleryngste publikum, som også har krav på international scenekunst, skabt særligt til dem og deres voksne. Før og efter forestillingerne kan I slappe af i den hyggelige babylounge. Festivallen skydes i gang på DOKK1 med det danske kompagni Gazart, der viser deres “Gul Kasse” seks gange på Dokk1 i weekenden den 23. og 24. september. Det er gratis at se forestillingen, som spiller ved bibliotekets børneafdeling.

Foto: Arian Botey
Dans Baby Dans Festival
  • Hvor? BORA BORA, Valdemarsgade 1 8000 Aarhus C
  • Hvornår? 23. september - 4. oktober 2023
  • Billetter? Køb billetter her
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben