Cirkus Summarum vender tilbage: Oplev spektakulært Ramasjang-show

Giv ungerne en magisk oplevelse - sikr jer billetter til en tur i Cirkus Summarum, som igen i år vender tilbage med et helt særligt Ramasjang-show.

Foto: Agnete Schlichtkrull
3. april 2023
Af Rikke Reffelt

Der er intet Cirkus Summarum uden de ikoniske Ramasjang-figurer. Derfor vil det famøse cirkustelt være smækfyldt med de bedste Ramasjang-venner kendt fra det fantasifulde univers - og det bliver et glædeligt gensyn, der venter årets cirkusgæster.

Foto: Agnete Schlichtkrull

Gensyn med alle Ramsajng-vennerne

Viljestærke Silja fører an i årets forestilling som cirkusdirektør. Og er der Onkel Reje-fans derhjemme, vil I elske, når Mads Geertsen står klar til at underholde landets børn. Mikkel Lomborg spiller over for Mads Geertsen som den spidsfindige Hr. Skæg. Og så må I også huske sprudlende og fantasifulde Motor Mille, som spilles af den uddannede cirkusartist og entertainer Mille Gori. Med en cirkusforestilling fyldt med magi og musik i særklasse kan intet mindre end DR Big Band spille cirkusteltet op. 

Foto: Agnete Schlichtkrull
Oplev Cirkus Summarum
  • Hvor? Ballerup og Aarhus
  • Hvornår? Ballerup 22. juni - 12. juli 2023 '/ Aarhus 19. juli- 3. august 2023
  • Alder? Fra 2 år

Sikr jer billetter her - de ryger hurtigt.

Overskuddet fra Cirkus Summarum går til Muskelsvindfondens arbejde med at skaber vigtige fællesskaber for børn, unge og voksne med muskelsvind.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben