BUSTER Filmfestival åbner ny festivalplads på Amager Fælled med film, koncerter og sjove, grønne aktiviteter i den vilde natur

BUSTER er Københavns store filmfestival for børn og unge. Nu åbner en helt ny festivalplads på Amager Fælled og inviterer til en weekend med de bedste film, sjove, grønne events, koncerter og leg i naturen.

4. september 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Artiklen er bragt i samarbejde med BUSTER

Kort over festivalpladsen

Buster rykker ud i naturen

Har I nogensinde set film i et stort cirkustelt? BUSTER rykker biografoplevelsen ud i den vilde natur og viser film for de 2 til 11-årige. Hver dag er programmet fyldt med film, der inspirerer og vækker børnenes nysgerrighed på naturen omkring os. En nysgerrighed, som de efterfølgende kan udleve i workshops og udendørsaktiviteter, hvor I selv får lov til at mærke, opleve og blive klogere på den vilde natur sammen med hinanden og dygtige, passionerede naturvejledere og naturnørder. 

Til BUSTER I NATUREN kan I også høre koncerter, møde figurer fra film og tv, synge med på jeres yndlingssange fra MGP 2023, danse med Hunden IB, gå på opdagelse med dygtige naturnørder og vigtigst af alt hygge jer med hinanden i grønne, vilde omgivelser. $

Her kommer et par højdepunkter fra programmet:

Jagten på de grønne gaver

Film

BUSTER er eksperter i at vælge de bedste film til børn, og det bliver en helt særlig filmoplevelse at se dem inde i et stort cirkustelt. Lørdag kommer Mille Gori, kendt som Motor Mille fra Ramasjang, forbi og præsenterer en ny film, hvor hun selv er vært - den hedder ‘Jagten på de grønne gaver’. Og om søndagen kan I se en ny version af en velkendt klassiker, når vi viser’ Folk og røvere i Kardemommeby’. Se det fulde filmprogram på buster.dk 

MGP 23

Koncerter

BUSTER byder op til dans med god musik i grønne omgivelser. Om lørdagen kan I synge med på jeres yndlingssange fra årets MGP, når de tre superfinalister Elinova, Gustav og Magne og Sofia, spiller deres sange fra det store show. Om søndagen kan I høre koncert med musikerne Peter Sommer og GOSS og møde stemmen fra fortællingerne om HUNDEN IB; Peter Nordahl. Han fortæller historier om Ib og alle hans venner LIVE, så vær klar til at synge med på de kendte sange.

Festivalpladsen

Events

Både lørdag og søndag er fuld af sjove events med natur som omdrejningspunkt. I kan kaste jer ud i sjove byggeprojekter med hulebyggerne fra Dansk Hulebyg, blive klogere på sommerfugle og hjælpe DR Ramasjang med at redde de truede insekter, danse og lege med Rytmikbanditterne, der ved alt om rytme og motorik, spille naturbingo, tage på tur med naturnørden Bjørli, samle vilde urter, hygge ved bålet og meget mere.

Se det fulde program på buster.dk

Info
  • BUSTER I NATUREN er for hele familien.
  • I kan købe et festivalarmbånd, der giver adgang til alle dagens film og aktiviteter, der koster 75 kr. for børn og 150 kr. for voksne. Og 400 kr for 2 voksne og 2 børn.
  • Film og aktiviteter er målrettet de 2-11-årige.

  ✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 50 % på festivalarmbånd til BUSTER I NATUREN

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben