Børnenes Bogforum: En legendarisk, legende læseoplevelse for hele familien

Den mest fortryllende begivenhed for børnelitteratur er tilbage i Bella Center Copenhagen i en ny og opgraderet udgave. I weekenden den 3.-5. november 2023 bringer Børnenes Bogforum glæde, lærerig læsning og leg til børnefamilier i og omkring København.

Foto: Bogforum
18. september 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Artiklen er bragt i samarbejde med Bogforum

Bogforum har altid været en fejring af bøger og litteratur, men i år venter noget helt særligt til små, lidt større og ”jeg er i hvert fald ikke et barn!”-sjæle af den læseglade slags. Børnenes Bogforum er tilbage og større end nogensinde før med en helt ny arenascene, flere legepladser og et line-up af underholdning skabt til at sætte gang i fantasien uanset alder.

Foto: Bogforum

Masser af aktiviteter for hele familien

Børnenes Bogforum har noget for enhver smag. Her kan børn, unge og deres forældre fordybe sig i en verden af fantastiske historier, deltage i spændende workshops og møde deres yndlingsforfattere. Fra Bluey og Børste til Gurli Gris, Paw Patrol og Karla fra Karlas Fantastiske Klasse, er der utallige muligheder for at møde elskede karakterer fra børnebøgernes verden.

Og det stopper ikke der - oplev også Jasmin & Mika, Sebastian Klein, Kristian Gintberg, Sigurd Barrett, Silja Okking, Mille Gori, RobinSamse, Familien Fisker, Wulffmorgenthaler, Thomas Buttenschøn og Far & Papa med deres store spørgeshow. Det er en stjernespækket begivenhed, som ingen vil gå glip af.

Foto: Bogforum

Planlæg jeres magiske bogfest

Sæt kryds i kalenderen for den 3.-5. november og vær klar til en magisk læseoplevelse, hvor små og store bogorme sammen fejrer kærligheden til bøger og inspirerer de næste generationer af læsere. Hvis du vil holde dig opdateret om alle de spændende begivenheder på Børnenes Bogforum, kan du følge med på Facebook og Instagram, samt dykke ned i det fulde program lige her. Senere på efteråret vil det trykte program være tilgængeligt hos boghandlere og biblioteker over hele landet, så I sammen kan vælge og planlægge jeres favoritaktiviteter.

Om Bogforum
  • Hvad? Børnenes Bogforum
  • Hvor? Bella Center Copenhagen
  • Hvornår? 3.-5. november 2023
  • Hvor meget? Familiebillet: 415 kr. (2 voksne + 2 børn), børn 4-12 år: 55 kr., børn under 4 år: gratis.
  • Køb billetter her
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben