Bøger til mor og far - om mad, søvn og børnetanker

Du er ikke alene om at være i tvivl om forskellige ting i dit forældreskab. Uanset om I bøvler med at få junior til at spise, er i kæmpe søvnunderskud eller gerne vil vide, hvad jeres barn tænker, er der god hjælp at hente i disse 4 bøger!

Foto: Stephanie Mielnicki
10. november 2022
Af Stephanie Mielnicki

Annonce

Foto: Stephanie Mielnicki

Madro

Oplever I uro ved spisebordet, er Madro et godt værktøj. Bogen præsenterer forskellige strategier, der kan inspirere dine børn til at turde smage nye ting og kunne lide madvarer, som de plejer at afvise. Der er hjælp at hente uanset, om dit barn spiser for lidt, for meget, forkert eller forstyrret.

Forfatter: Anne Gaardmand & Morten Elsøe
Vejledende pris: 189,95 kr.

Foto: Stephanie Mielnicki

Hvad tænker mit barn?

Bliv klogere på dit barns adfærd. Gennem 100 genkendelige hverdagssituationer med børn fra 2-7 år, får du med bogen et helt unikt indblik i dit barns tanker, der kan resultere i umulige og urimelige reaktioner - der er som regel gode forklaringer, når dit barn bliver rasende, jaloux, ikke vil sove eller bliver meget kræsen.

Forfatter: Tanith Carey & Eileen Kennedy-Moore
Vejledende pris: 199,95 kr.

Foto: Stephanie Mielnicki

Spis & Gro

Er du på bar bund i forhold til, hvad du skal servere for din baby eller tumling? Med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens anbefalinger og sundhedsfaglig, evidensbaseret viden om babymad, giver bogen her 70 velsmagende opskrifter, der egner sig perfekt til babys første mad og det lille barns varierede kost.

Forfatter: Nanna Østensgaard & Adam Engel
Vejledende pris: 254,95 kr.

Foto: Stephanie Mielnicki

Helens bog om børn og søvn

Så er der nødhjælp til trætte forældre! Helen er nok Danmarks mest kendte sundhedsplejerske, og med denne bog lover hun, at bedre søvn og mindre gråd nok skal finde vej til jer. Den er spækket med gode råd til, hvordan du får din baby til at sove - blandt andet gennem de famøse søvnhjul, der er tilpasset barnets alder.

Forfatter: Helen Lyng Hansen
Vejledende pris: 249,95 kr.

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Politiken, Gads Børnebøger, Gyldendal og Alvilda.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben