Disney On Ice - Dream Big

Feld Entertainments spektakulære show, Disney On Ice, er efter tre års pause endelig tilbage på dansk jord. Det skulle vi selvfølgelig ikke gå glip af, så da premieren løb af stablen, sad vi klar i Ballerup Super Arena - helt spændte og glade.

Foto: ©Disney
20. januar 2023
Af Caroline Meldgaard

ANMELDELSE: DISNEY ON ICE - DREAM BIG: ★★★★★

Disney-magi inden show-start

Mørket var netop faldet på, da vi midt i ulvetimen ramte indgangen til Ballerup Super Arena. Men så snart vi trådte indenfor, var der lys, varme og glade børn for alle pengene. Vi fandt nemt vores pladser, og fik købt de fornødne Disney-popcorn og en Disney-is til min 4-årige følgesvend, der selvfølgelig skulle have isen serveret i et overdådigt Anna og Elsa-krus med tilhørende Olaf-sugerør. Så var stemningen ligesom sat, og vi fandt forventningsfulde tilbage til vores pladser få minutter i show-start. Helt perfekt.

Foto: ©Disney

Mickey og Minnie byder velkommen

Showet blev skudt i gang med Mickey og Minnie, der kom susende ind på scenen, som i sig selv var ret fantastisk - en kæmpe skøjtebane! De bød kort velkommen, og så var vi ellers i fuld gang med det første indslag. En klassiker, der fik både børn og voksne til at smile stort - nemlig Aladdin, der bød på action, kærlighed og selvfølgelig en magisk lampeånd. 

En god blanding af nyt og gammelt

Der blev undervejs plads til en lang række indslag, der på fineste vis talte til de yngste i publikum med nyere Disney-favoritter som Vaiana, Coco og Frost, men også en masse, der ramte et nostalgisk punkt hos de lidt ældre generationer af Disney-fans i form af Askepot, Den Lille Havfrue og Skønheden og Udyret, for at nævne et par stykker. 

Foto: ©Disney

Den helt store afslutning

Efter at have siddet på kanten af stolen og klappet næsten uafbrudt under hele showet, kulminerede stemningen i salen, da Anna, Elsa og Olaf indtog scenen til sidst. For er der noget, de små vil have, så er det snemænd, isdronninger og storslået musik! På vores række blev der i hvert fald skrålet godt med på "Lad det ske", mens skøjte-Elsa gav den gas med imponerende piruetter på isen. 

Tusind stjerner

Der var ingen tvivl hos den 4-årige Disney-fan, der på vej væk fra Ballerup Super Arena blev spurgt, hvor mange stjerner showet skulle have på en skala fra 1 til 5. "Tusind!", lød det prompte - og med julelys i øjnene. 

Praktisk info
  • Ballerup Super Arena
  • 19.-22. januar 2023
  • Billetter købes på disneyonice.com
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben