Årets børnevenlige shoppingoplevelse

Her kan du stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets børnevenlige shoppingoplevelse" til Børn i byen Prisen 2023.

22. august 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Årets børnevenlige shoppingoplevelse er en butik, shoppingcenter, shoppingevent eller webshop, der skaber en bekvem og god oplevelse for både børn og forældre, f.eks. med familievenlig indretning, et godt udvalg og/eller børneunderholdning.

Fill out my online form.

Du kan læse om reglerne for afstemningen her.

Foto: SlotsArkaderne

SlotsArkaderne

SlotsArkaderne er Nordsjællands hyggeligste shoppingcenter beliggende i Hillerød. Her er der højt til loftet og plads til børn i alle aldre. SlotsArkaderne gør en dyd ud af at gøre shoppingoplevelsen god for alle børn; feriebilletter med gode gaver og oplevelser, hyggelige legeområder med plads til leg og afslapning, et aktivitetsprogram spækket med gode events og workshops, hvor leg og læring er sat i højsædet. SlotsArkaderne har et bredt udvalg af børnebutikker, der har alt børnene drømmer om og hvor børn altid bliver taget imod med åbne arme. Børnenes eventyr starter i SlotsArkaderne.

Foto: City2

City2

City2 er et shoppingcenter beliggende i hjertet af Vestegnen med masser af butikker, spisesteder, biograf, bowling, minigolf mm. I City2 finder du f.eks. spisesteder fra alle verdenshjørner, to legepladser og kravlegård til de mindste (0-2 år). Centret rummer også Danmarks største Ønskebørn-butik, og har god plads til barnevogne, børn og børnefamilier. I forbindelse med ferier og weekender tilbyder City2 en række events og oplevelser for børn og børnefamilier, f.eks. hoppepark, feriebillet og skøjtebane.

Foto: Kids Coolshop

Kids Coolshop

Velkommen i KiDs Coolshops store legetøjsunivers, hvor fantasi, legetøj og sjove spil til både små og store legebørn hører til. Her kan du møde alle de kendte og elskede legetøjsfigurer, og finde de kendte klassikere – og få muligheden for både at se og prøve alle de nye og spændende produkter, der lige er landet i legetøjsverdenen. De glæder sig til at byde jer velkommen i deres 18 butikker i Danmark – og til at give dig og din familie en sjov og inspirerende shopping oplevelse!

Foto: Børneloppen

Børneloppen

Børneloppen er Danmarks første loppesupermarked for børnefamilier. Hver butik har desuden et legerum, og hele familien er velkommen til at kigge forbi. Uanset om du leder efter en barnevogn, klapvogn, børnetøj til billige penge eller udstyr til nyfødte, er Børneloppen helt sikkert et kig værd.

Foto: Aalborg Storcenter

Aalborg Storcenter

Aalborg Storcenter er Nordjyllands største attraktion og shoppingcenter med næsten 6 millioner besøgende hvert år. De 51.500 m2 er fyldt med 70 spændende butikker og Danmarks største Bilka. Deres maskot Buller byder hver weekend indenfor til et center fyldt med gratis oplevelser og events. De udvikler 40-45 events selv eller sammen med lokale kulturinstitutioner som Aalborg Zoo, Kunsten, Utzon (arkitektur) og Nordsøen Oceanarium. Målet er at give de besøgende en ekstra oplevelse med hjem, der samtidig giver vitaminer til hjernen.

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

Ud over "Årets shoppingoplevelse" kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben