Årets familieophold

Her kan du stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets familieophold" til Børn i byen Prisen 2023.

22. august 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Årets familieophold er en feriepark, campingplads, hotel, kro, glampingoplevelse eller anden feriedestination, der skaber optimale betingelser for en børnevenlig ferie i Danmark.

Fill out my online form.

Du kan læse om reglerne for afstemningen her.

Foto: Lalandia

Lalandia

Feriecenter med stor tropisk Aquadome, Monky Tonky Land og mange andre sjove aktiviteter for hele familien. Her kan store og små gå på opdagelse, få fuld fart på og komme helt ned i gear sammen. Lalandia i Søndervig, Lalandia i Billund og Lalandia i Rødby byder hvert år velkommen til mere end 1,5 mio. gæster.

Foto: Jesperhus

Jesperhus Feriepark

Jesperhus er spækket med underholdning, shows, musik, historier m.m. Et ophold vil byde på familiehygge, masser af latter og underholdning som ikke findes andre steder. Børnene er vilde med Jesperhus, så ta’ på ferie i Jesperhus eller blot slå jer løs i vores GRATIS film app ’Jesperhus for børn’ her sikre vi med sikkerhed mange timers underholdning helt uden reklamer.

Foto: Landal Green Parks

Landal Green Parks

Landal tilbyder familieferier i egen feriebolig lige midt i naturen. Her kan I få nærværende, enestående og naturskønne stunder sammen, masser af familiehygge og fart over feltet. På hver af de syv danske parker kan I finde den indre vandhund frem og plaske løs eller udforske nogle af de mange andre aktiviteter parkerne byder på. De glæder sig til at byde jer velkommen i en af de syv danske parker; Landal Søhøjlandet, Landal Seawest, Landal Rønbjerg, Landal Grønhøj Strand, Landal Ebeltof,t Landal Fyrklit og Landal Middelfart.

Foto: Skandinavisk Dyrepark

Skandinavisk Dyrepark

I hjertet af Djursland ligger Skandinavisk Dyrepark, hvor der er mere plads til dyr, mennesker og vilde oplevelser - naturligvis! Dyreparken er kendt for at have nogle af verdens bedste rovdyranlæg, som er designet til at skabe bedst mulig trivsel for dyrene. Du kan hver dag opleve flere spændende rovdyrfodringer eller selv håndfodre frække dådyr og geder. Lad børnene slå sig løs på de store legepladser, gå på gangbroer over anlæggene til isbjørnene, ulvene og brunbjørnene – eller sid helt inde i havørnevolieren, når der skal fodres. 

Foto: Knuthenborg

Knuthenborg Camp

I Knuthenborg Camp får I muligheden for at bo og overnatte helt tæt på vilde dyr. Hold f.eks. ferie med udsigt over savannen, sov side om side med ulve og tigre eller snup et ophold i et af parkens majestætiske huse, der er mere end 150 år gamle. Når man booker et ophold i Knuthenborg Camp, får man også adgang til parken i to dage.

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

Ud over "Årets familieophold" kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben