Årets familieabonnement

Her kan du stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets familieabonnement" til Børn i byen Prisen 2023.

26. oktober 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Årets familieabonnement er en service som børnefamilier kan abonnere på, der gør familielivet både nemmere og sjovere.

Afstemningen er slut. Vinderen afsløres den 5. november på Arbejdermuseet og her på bornibyen.dk umiddelbart efter.

Foto: Tjugga

Tjugga App

I 2018 skabte Emilie Melgaard Jacobsen en historie om Natbjørnen Tjugga, til hendes egne børn. Hun udgav historien som lydmeditation så andre familier kunne få lige så stor glæde af den. Tjugga blev hurtigt en succes hos mange børnefamilier og historierne om Tjugga fik hurtigt vokseværk og der er siden udgivet bøger, app, webshop og snart en spillefilm.

Foto: Littleunbox

Littleunbox

LittleUnBox er et medlemskab, der forkæler og overrasker de gravide og de mindste i alderen 0 til 4 år. Med LittleUnBox får du hver måned en boks med alt lige fra fra udstyr og legetøj, til gode deals og inspiration fra skønne samarbejdspartnere. Indholdet er tilpasset barnets aldersgruppe. I Gravidboksen fokuseres på at forkæle den gravide og på den første kommende tid som mor. LittleUnBox er mere end blot en månedsboks. Det er glædelig oplevelser for dit barn og en hjælpende hånd til forældre

Foto: Lullabee

Lullabee

Gennem gode historier, beroligende meditationer og genkendelige sange skaber Lullabee rammerne for den trygge soverutine. Afspil Lullabees versioner, eller optag dine egne og skab tryghed med din genkendelige stemme

Foto: HelloFresh

HelloFresh

HelloFresh er verdens førende leverandør af måltidskasser. Invitér ungerne med i køkkenet, og skræddersy din måltidskasse med familievenlige opskrifter, der sikrer tomme tallerkener efter aftensmaden.

Foto: Disney Plus

Disney+

Disney+ er streamingtjenesten med film og serier fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic såvel som The Simpsons og meget mere. Med hidtil uset adgang til Disneys lange historie af fantastiske film og tv-underholdning er Disney+ også den eksklusive streamingtjeneste for de nyeste udgivelser fra The Walt Disney Studios.

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

Ud over "Årets familieabonnement" kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben