Årets barselstilbud

Her kan du stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets barselstilbud" til Børn i byen Prisen 2023.

26. oktober 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Årets barselstilbud er et sted eller en aktivitet, der tilbyder forældre på barsel aktiviteter eller omgivelser, der er skræddersyet til lige netop denne målgruppes behov.

Afstemningen er slut. Vinderen afsløres den 5. november på Arbejdermuseet og her på bornibyen.dk umiddelbart efter.

Foto: HyggeNygge

Dessertcaféen HyggeNygge

Dessertcaféen Hyggenygge er en lille lokal café i Valby, med fokus på økologi, bæredygtighed og plads til alle. Der er godt med plads mellem bordene, så der er plads til at tumle og barnevognen. Simpel menu, med fokus på god kaffe og lidt lækkert, men man kan også få en sandwich på hjemmebagt brød.

Foto: Kids Kollektive

Kids Kollektive

Hos Kids Kollektive finder du alle de aktiviteter baby og forældre har brug for. Med undervisning styrkes barnets udvikling gennem sjov og leg, med hold som babymotorik, babyrytmik, dans og meget mere. Kids Kollektive er en stærk gruppe af kompetente og erfarne undervisere, der alle brænder for børns udvikling. Alt er samlet under ét tag og ét medlemskab, som giver ubegrænset adgang til over 25 babyhold hele ugen, hvor både mor eller far kan tage med barnet på hold, når det passer ind i deres kalender.

Foto: little house / Helena Lundquist

little house

Medlemsklubben du finder på Østerbro, Amager og i Valby. Her finder du baby- og børnevenlige caféer med stort legeområde. Med medlemskab kan man også benytte sig af deres mange ugentlige hold som babyrytmik, yoga, ballet og meget mere - men man kan også bare komme forbi til en varm kop kaffe og leg.

Foto: Bette Café

Bette Café

Hos familie-/børnecafé "Bette" vil du træde ind i et fællesskab med plads og nærvær til børnefamilier, mødregrupper, fædregrupper, hjemmepasserer mm. Rammerne er skabt med henblik på at både børn og voksne kan hygge og socialisere sig i afslappede omgivelser.  Der tilbydes mad til børn fra 4 måneder og op efter. Vælg f.eks. mellem forskellige slags mos og børnemenuer. Bette har også et eventyrligt tumlerum, med plads til leg, musik og nærvær. Som en del af konceptet er det også muligt, at tilmelde sig diverse kurser og foredrag.

Foto: Børneboblen

Børneboblen

Børneboblen er et barsels- og børnehus for dig, som er gravid, på barsel eller er småbørnsforældre. Børneboblen indbyder til hygge og samvær, både med sit barn, men også med andre mødre/fædre på barsel. Der er en skøn café med et bredt udvalg af mad og drikke, både til store og små.  Derudover har de et fantastisk legeområde og tumlerum, som de små kan boltre sig i. Dagligdagen byder på masser af aktiviteter, hold og kurser såsom rytmik, babymassage, efterfødselsyoga, foredrag, førstehjælpskursus, tumletid og meget meget mere spændende for DIG! Sidst med ikke mindste kan man leje Børneboblen til sin næste festlige begivenhed. Her får du frit råderum over tumlerummet og derved kan skabe nogle perfekte rammer for de mindste. 

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

Ud over "Årets barselstilbud" kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben