Byens 10 lækreste pandekager

Findes der noget bedre end pandekager? Nej vel? Børn i byen guider jer her til de bedste steder i byen, hvor du kan sætte tænderne i de lækreste, varme pandekager, mums!

Foto: Unsplash
15. december 2022
Af Caroline Gruth Hemmingsen

1. Greasy Spoon

Greasy Spoon er en ægte burgerbar i charmerende 50'er-stil beliggende i Studiestræde. Her står den på saftige burgere, sprøde fritter, fantastisk milkshakes og selvfølgelig amerikanske pandekager! Pandekagerne kan købes som "breakfast sides" til 25 kr.

2. Café Bopa

På den hyggelige Café Bopa på Østerbro serverer de både morgenmad, frokost, aftensmad og snacks. Her kan du f.eks. få croque madame, risotto, Bopa burger - og så kan du bestille lækre pandekager til 30 kr., mums!

Fot: Café Sweet Surrender af @sandravonhayn

3. Café Sweet Surrender

Café Sweet Surrender er en non-profit og børnevenlig café beliggende på Vesterbro. Her kan du købe 2 hjemmelavede amerikanske pandekager med sirup for 30 kr.

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du rabat på Café Sweet Surrender

4. Rasmus Klumps pandekagehus i Tivoli

Besøg Rasmus Klumps duftende pandekagehus i Tivoli og smag hans yndlingspandekage med syltetøj eller Skægs dejlige favoritpakke med kylling. Der er også lækre økologiske smoothies, kaffe til mor og far samt softice og ispinde til alle søde børn.

Foto: La Galette af @malenesantini

5. La Galette

Hos La Galette i Larsbjørnstræde kan du få et hav af madpandekager og dessertpandekager. Prøv f.eks. en madpandekage med skinke og æg, eller en dessertpandekage med kastaniecreme og mandler. Alle madpandekager er af boghvede og 100% gluten- og laktosefri.

6. O's American Breakfast & Barbecue

O's American Breakfast & Barbeque serverer mad, som var man på en diner overthere. Spis f.eks. brunch på amerikansk med hash browns og pølser eller prøv en ægte BLT sandwich med fries eller en af husets burgere. Amerikanske pandekager kan bestilles som sideret til 49 kr.

Foto: Wikimedia Commons 

7. La Pétanque

Restauranten La Pétanque på Rømersgade er inspireret af et lille fransk Créperie i Avignon, og serverer en lang række glutenfri ”Galettes”, som er madpandekager lavet på boghvedemel. Madpandekagerne fås med forskelligt fyld såsom: æg, skinke, kartofler, svampe, forskellige oste mv. Derudover serveres også Crepes (dessertpandekager) med f.eks. chokolade og syltetøj. 

8. Nimb Brasserie

På Nimb Brasserie kan man om morgenen købe hjemmelavede pandekager a la carte til 55 kr. og til aften kan børn få pandekager med is til dessert til 75 kr.

Foto: Kalaset

9. Kalaset

På Kalaset i Vendersgade kan man vælge mellem almindelige pandekager med sirup og frugt, valnødde-pandekager med hindbær, blåbær-pandekager eller banan/chokolade pandekager. I får 2 styks tykke, hjemmelavede af slagsen for 65 kr.

10. Chez Laurent

Hos Chez Laurent  på Frederiksberg kan man spise pandekager morgen, middag og aften. Her laver de mange forskellige udgaver, både savory "Galettes" (madpandekager bagt på boghvedemel) og søde Crepes.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben