Sommer med baby: 5 x gratis barselshits i Kbh

Vi guider til byen i babyhøjde - her kommer 5 x gratis barselsaktiviteter, som gør sommeren på barsel magisk.

Foto: Københavns Kommune
11. juni 2023
Af Rikke Reffelt

Hvad skal I lave - du og baby? Prøv byens gratis baby-hits!

Foto: Patricia Hartmann

Prøv byens soppebassiner

Lad baby prøve at dyppe fusserne i byens soppesøer, som mange bemandede legepladser lukker op for. Baby vil med garanti glæde sig til at plaske løs i de lave bassiner, som indbyder til sanseleg og sjov.  De fleste soppesøer åbner fra uge 25.

Foto: Hege Lindeberg 

Søg skygge på bibliotekerne

Byens biblioteker er geniale barselsspots - også om sommeren, hvis I har brug for lidt skygge. Her er ro og plads til, at baby kan kravle og opdage i de fine børneafdelinger, hvor der venter legetøj, bløde sofaer og ikke mindst skønne papbøger, som I kan låne med hjem. På bibliotekerne afholdes også tit babyaktiviteter - hold øje med deres kalender.

Foto: Alberte Cornelius

Gratis Trilletræning

Ta' til gratis sommerevent i Fælledparken for dig på barsel, hvor du kan komme i form med din baby - udendørs.  Her starter I op med en omgang Trilletræning, der får pulsen op - og herefter følger et oplæg fra First8 om førstehjælp til spædbørn. Til sidst er der lodtrækning af præmier og mulighed for at melde sig til Trilletræning. 
Hvor? Ved træningsstationen ved trafiklegepladsen.
Hvornår? 16. juni / 9:45 - 11:45

Foto: Børn i byen

Gratis dukketeater i Kongens Have

Ta' din store baby med til dukketeater i Kongens Have - måske forstår baby ikke hele stykket - men det vil med garanti være en stor oplevelse at opleve de sjove dukker og den hyggelige musik, når det legendariske Marionetteater spiller Tal R og Emma Rosenzweigs fine forestilling "Sol står op, fugl falder ned" – et billedeventyr for hele familien om at lade fantasien flyve.

Hvor? Kongens Have
Hvornår? Spiller 20.maj-23.juli (tirsdag-søndag) 

Foto: alberte Cornelius

Gratis babyevents med Børn i byen Klubben

Børn i byen Klubben inviterer til gratis babyevents på Vesterbro. Glæd jer til alt fra førstehjælp og rytmik til babyyoga og foredrag.

Kom med i Børn i byen Klubben i dag og vælg en gratis velkomstgave.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben