Er det dit første besøg her? - Velkommen til!

Vælg mellem København og Aarhus

Redaktionen

Personerne bag

Caroline Meldgaard
Caroline Meldgaard: Direktør

Lidt om mig:
Jeg startede Børn i byen tilbage i 2008, og har siden da arbejdet med at udvikle Børn i byens platform teknisk, forretnings- og indholdsmæssigt.

Mit hemmelige tip til byen: Baghaven på Amager
Baghaven er den hyggeligste lokale cafe midt i en haveforening på Amager. Der er en god stor legeplads lige ved siden af cafeen som er er fyldt med børn fra morgen til aften. Perfekt sted at dase nogle timer med hele familien! Der er åbent fra kl. 8 om morgenen og hver aften serveres dagens ret. Priserne meget rimelige og kaffen er god!

Mit gratis-tip til byen: Amager Fælled
Naturen betyder meget for min familie og er vi er så heldige at bo tæt på Amager Fælled. Om sommeren går vi tur ved solnedgang og ser dådyr græsse. Vi plukker brombær, havtorn, æbler og hyld, som vi omdanner til saft og syltetøj, så skabene er fyldt med egen avl på flasker og glas til de mørke måneder. Om vinteren kælker vi og prøver isen kan bære os på isen på Grønjordsøen. Tip: Der er flere shelters på Amager Fælled som man kan låne gratis.

Mail: caro@bornibyen.dk

Caroline Hemmingsen
Caroline Hemmingsen: Redaktør

Lidt om mig:
Jeg er redaktør hos Børn i byen og bor på Østerbro i København.

Mit hemmelige tip til byen: Det Kongelige Biblioteks Have
Jeg elsker Det Kongelige Biblioteks Have, som er en smuk, hengemt oase midt i byen. Haven ligger mellem Christiansborg og Det Kongelige Bibliotek, og er afskærmet fra byens larm og trafik. Haven har det fineste lille springvand, blomstrende bede og skønne græsarealer – perfekt til en lille picnic eller afslapning med en god bog.

Mit gratis-tip til byen: Tårnet på Christiansborg Slot
Ikke alle ved, at det er muligt at besøge Tårnet på Christiansborg Slot – som faktisk er hovedstadens højeste! Udsigten over de Københavnske tage og tårne er unik og på en klar dag, kan man se helt til Sverige. Det er ganske gratis at besøge Tårnet, men bemærk at man skal igennem en sikkerhedskontrol, hvorfor der kan være ventetid.

Mail: caroline.hemmingsen@bornibyen.dk

Alberte Cornelius
Alberte Cornelius: Kommunikation og SoMe

Lidt om mig:
Jeg er Børn i byens egen husfotograf, står for Instagram og holder styr på Børn i byens kalender. Jeg bor på Amager i København.

Mit hemmelige tip til byen: restauranten “Baglokalet” hos Fremad Amager
Jeps, fodboldklubben. Udefra ligner det en helt almindelig fodboldklub, men når du træder ind af døren og tager et skarpt drej til højre, ligger den hyggeligste café/restaurant. Priserne og maden går op i en højere enhed – maden er god og priserne ligeså – og så er det hyggeligt at kigge ud på fodboldbanerne, for både børn og voksne.

Mit gratis-tip til byen: Sømods Bolcher
Hos Sømods Bolcher i Nørregade kan I få den ekslusive oplevelse at se bolchekogerne udføre deres håndværk helt tæt på. Når du træder ind i bolchefabrikken, føles det som at træde ind i en anden tid, som sagtens kunne være 1932, hvor de første bolcher blev langet over disken hos Sømod Bolcher. Bolchekogerne er super søde og gode til at være i børnehøjde.
Mail: alberte@bornibyen.dk

Rikke Reffelt
Rikke Reffelt: Kommunikation og marketing

Lidt om mig:
Jeg står for at markedsføre Børn i byen Klubben og har to drenge fra 2012 og 2015, som jeg løber rundt efter på byens legepladser.

Mit hemmelige tip!
Hvis I tager bus 350 S helt til endestationen, ender I i Dragør og her venter ren idyl og en pause fra byens hurtige puls. Sæt kurs mod de hyggelige brostensgader, lækre is, Kongelundsfortet, som de små vil elske at bestige, mormor-stranden og så kan I tage et hvil på Cafe Sylten, som ligger midt på stranden og emmer af sommerhusstemning – også om vinteren.

Mit gratis tip!
Hos Cinemateket kan I i hverdagen se gratis kvalitetsfilm for de mindste børn. Det er fine, korte film, så de små kan holde koncentrationen i veloursædet på deres første biografture. Glæd jer til Cirkeline, Rita og Krokodille, charmerende dukkefilm og meget mere. Bagefter er det oplagt at slentre en tur gennem smukke Kongens Have, som ligger lige overfor.

Mail: rikke.reffelt@bornibyen.dk

Christina Smedegaard Jensen
Christina Smedegaard Jensen: Skribent (Aarhus)

Christina er skribent for Børn i byens Aarhus-site, hvor hun guider Aarhus’ børnefamilier til de allerbedste oplevelser i byen med inspirerende artikler. Christina tager også billeder og opdaterer Børn i byens Aarhus-kalender, så den altid er spækket med aktuelle tips til børne-aktiviteter i Aarhus. Christina bor i Frederiksbjerg og elsker at tage billeder, spille brætspil og rejse verden rundt.
Mail: christina@bornibyen.dk

Julie Hedelund: Skribent (Aarhus)
Julie er bosat i det nordlige Aarhus med sin kæreste og søn på knap tre år. Hendes fornemmeste opgave er at skrive artikler og opdatere Børn i byens kalender for Aarhus. Foruden dette er hun kandidatstuderende på Nordisk Sprog og Litteratur med tilvalg i Film og medier ved Aarhus Universitet. Julie holder af at bruge tid i køkkenet med sin søn, motionere i skoven og er vel nok regerende Jyllandsmester i at bælle kaffe.

Jakob Skjerning: CTO

Jakob er Børn i byens tjekkede CTO der holder styr på alt koden! Jakob er freelance web udvikler med fokus på brugbare web applikationer og speciale i Ruby on Rails. Om dagen skaber han webbaseret software for kunder, der tager internettet seriøst og har indset, at et statisk visitkort på nettet ikke er nok. Om natten fører han sine egne produkter og tossede ideer ud i livet uden kunder med krav om indtægter og deadlines. Han hader at spilde sin og andres tid og kæmper en brav kamp for et internet, som normale mennesker kan finde ud af.
Mail: jakob@substancelab.com