Jesperhus Feriecenter | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Jesperhus Feriecenter

Jesperhus feripark normal620
Jesperhus Feriecenter
Legindvej 30
7900 Nykøbing M
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Jesperhus elsker børnefamilier
Lige siden parken åbnede i 1966, har der været fokus på børnefamilien.

Jesperhus tilbyder ferieophold, hvor I kan leje en hytte, campingvogn, eller selv have telt med. Når man er indlogeret får man gratis adgang til:

- BADELAND (Indendørs og udendørs)
- BLOMSTERPARKEN m. legeland
- JUNGLEZOO
- HUGOLAND

JUNGLEZOO
Stedets 3.000 kvm. store haller er blevet lagt sammen til én stor jungle helt uden bure. Her kan aber, papegøjer, leguaner, kænguruer, sommerfugle, myreslugere skildpadder og andre dyr leve frit blandt hinanden og dem som besøger junglen. Der er også et terrarium, en Krokodilleafdeling og et fascinerende og farvestrålende Sommerfugleland.
Flere gange om dagen er der desuden shows med papegøjerne, som er blevet trænet hele vinteren. I kan også blive, dyrepasserens hjælper og komme med dyrepasserne på arbejde i junglen, hvis det skulle have interesse.

BLOMSTERPARKEN
Lige meget om man er 2 eller 90 år, er de mange stauder, roser, kaktusser og sommerblomster en fryd for øjet. Fantasifulde beplantninger og figurer i alle afskygninger pryder blomsterparken, der både byder på et Eventyrland med scenarier fra H. C. Andersens eventyr og på mere vilde og tempofyldte aktiviteter for hele familien. Prøv Kaptajn Kølhalers Karrusel, tag med ham på kapringstogt, eller hvad med at høre om hans mere eller mindre sande bedrifter i Højsæsonens Piratdukketeater.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt