Den Grønne Ambassade | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Den Grønne Ambassade

Gr n ambasade normal620
Den Grønne Ambassade
Skt. Clements Torv 3
8000 Århus C
Se kort
Alle
0/0 kr.
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Et grønt mødested med masser af inspiration

Du er altid velkommen til at kigge ind i Den Grønne Ambassade og få en snak med en medarbejder fra et af Aarhus Kommunes to projekter, Smag på Aarhus og Samskab Aarhus.

I Den Grønne Ambassade er der inspiration, aktiviteter og deling af viden om haver, byrum og alt det spiselige, naturen omkring os gemmer på. Tag et kig i de mange spændende bøger om byhaver og naturens spisekammer. I ny og næ laver vi smagsprøver af råvarer fra naturen omkring Aarhus. Det kunne være æblechutney, saft af mjødurt eller urtepesto. Du er velkommen til at kigge i vores mappe med opskrifter og tage en med hjem. Bryg en kande kaffe eller lav dig en kop te med de friske urter fra vores plantekasser. Slå dig ned og fordyb dig.

Går du med tanker om, hvordan du kan skabe noget i dit kvarter, så vend det med os, mens kaffen brygger. Måske drømmer du om en æblelund, bærbuske på legepladsen, en byhave eller…
Vi udforsker gerne idéen sammen med dig.

Vi har af og til gæster i ambassaden. Du har derfor også mulighed for at kigge forbi til en snak med vores kollegaer fra Grønne Områder og AffaldVarme Aarhus samt tætte samarbejdspartnere fra Naturhistorisk Museum Aarhus og Sager der Samler. Måske vil du også dele din viden og inspirere andre? Så kom indenfor eller send os en mail, så finder vi ud af det.

Åbningstider
Mød os i Den Grønne Ambassade på Bispetorv:

Tirsdag til torsdag kl. 13-16
Lørdag kl. 11-14

Kilde: http://smagpaaaarhus.dk/om-smag-paa-aarhus/den-groenne-ambassade/

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt