Cirkus Trapez | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Cirkus Trapez

Cirkus trapez plakat 2  1  normal620
Cirkus Trapez
Tovskovvej 15
6560 Sommersted
Alle
145/180 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Cirkus Trapez er et dansk cirkus etableret i 2016 med stort fokus på nostalgi, intimitet og det klassiske cirkus’ rødder.

Missionen for Cirkus Trapez er at fremelske pg værne om de klassiske cirkus-dyder og at være præcis det, man typisk forbinder med cirkus: en forlystelse, der når ud til selv de mindste byer i landet, og hvor folk i alle generationer kan være med.

Kimen til Cirkus Trapez blev allerede lagt i 2014 med direktør og stifter af Cirkus Trapez Isabella Enoch Sosmans "Dinnershow Trapeze" og de vintercirkusforestillinger, som hun dengang viste i en række haller i Jylland. Sommeren 2014 var cirkusset fast lokaliseret i Madsby Legepark, lokaliseret i Fredericia. Dengang havde Cirkus Trapez et afsluttede ”e” i sit navn, der nu er taget væk. To år senere - i 2016 - blev Cirkus Trapez et turnerende cirkus. I dag er det stadig primært i Jylland, cirkusset besøger de forskellige byer.

Før stiftelsen af Cirkus Trapez var Isabella Enoch Sosman (født 1960) og Bernhard Kaselowsky (født 1961) tilknyttet Cirkus Dannebrog. Her havde Isabella Enoch været artistisk direktør i mange år.

Cirkus Trapez fakta:
Sæson: Fra midten af april til slutningen af september
Ejer: Isabella Enoch Sosman og Bernhard Kaselowsky
Vinterkvarter: Tovskovvej 15, Mølby 6560 Sommersted
Nuværende telt: 4-masters telt med plads til 550 personer, diameter 26 meter, farver røde og blå

Mere info om Cirkus Trapez: http://cirkusportalen.dk/dansk-cirkus/cirkus-trapez.html

Læs omtale om cirkusset her: https://www.dr.dk/nyheder/regionale/syd/elefanten-ramboline-fortsaetter-sit-cirkuseventyr-trods-forbud

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér