Barselshuset | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Barselshuset

Sk rmbillede  196  normal620
Barselshuset
Frederiksgade 78
8000 Århus C
Se kort
Alle
0/0 kr.
Rediger

Beskrivelse Redigér

Barselshuset har åbent mandag-torsdag kl. 10-14, og der er altid gratis kaffe og the på kanden. Kalenderen bliver hele tiden opdateret med nye samtalesaloner, workshops og foredrag. Få overblik over events på www.bedrebarsel.dk og på Bedre Barsels Facebookside samt Facebookgruppen Barselshuset.

Barselshuset er et værested, et netværks- og aktivitetshus for primært kommende og nybagte forældre. En grundlæggende værdi for huset er, at der er forskellige nuancer af forældreskab, og at der skal være plads til alle typer forældre i huset. Barselshuset vil danne grundlag for at forældre på barsel kan mødes parallelt med de digitale mødesteder, som ofte benyttes af barslende. Huset tilbyder spædbørnsvenlige faciliteter, netværksdannende arrangementer, legeområde, debatsaloner, workshops og oplæg omkring emner, der relaterer sig til at være forældre og til det at være på barsel. Desuden faciliteres der arrangementer til virksomheder, hvor viden omkring barselsperioden, tilbagevenden til arbejdsmarkedet, medarbejderfastholdelse, work-life balance formidles og debatteres. Huset vil løbende være i dialog med brugerne for at kunne tilbyde relevant indhold og være på bølgelængde med brugerne.

Månedligt medlemskab: 99 kr.

Som medlem af Barselshuset støtter du Bedre Barsels arbejde med at formidle viden og bryde tabuer omkring graviditet, barsel og forældreskab.

- Gratis adgang til ugentlige samtalesaloner, workshops og oplæg.

- Gode rabatter på udvalgte workshops og foredrag.

- Fordele hos Barselshusets samarbejdspartnere.

- Et fællesskab med andre gravide og barslende.

- Indflydelse på Barselshusets indhold.

- Tilsendt nyhedsbrev om Barselshusets aktiviter.

Bliv medlem her:
https://www.bedrebarsel.dk/medlemskab-1

Kilde: https://www.bedrebarsel.dk/barselshusets-forml/

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt