Danmarks Tekniske Museum

Foto normal620
Danmarks Tekniske Museum
Fabriksvej 25
3000 Helsingør
Se kort
Alle
0/90 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Danmarks Tekniske Museum er et eldorado for alle, der interesserer sig for teknologi og videnskab. Her er masser af fly, veteranbiler, cykler, computere,, telefoner, dampmaskiner og andre tekniske ting, der er blevet en naturlig del af danskernes hverdag. Prøv at sidde i en ægte jetjager eller gå ombord i et passagerfly.

Her er teknik i alle størrelser fra store dampmaskiner til glasøjne og mikrochips.
Museet rummer et kandestøberværksted fra 1920’erne og en brand- og redningsstation fra omkring 1960.

Læs mere om udstillinger, rundvisninger, åbne værksteder og ekstra aktiviteter i alle skoleferier på http://www.tekniskmuseum.dk eller ring på tlf. 49 22 26 11.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Martin

Meget interessant museum, fin ide med opgave kufferter hvor børnene skal på løsningsjagt rundt i musæet. Undereksponeret spændende sted med mange ting og genstande man kan genkende fra ens egen barndom. Der er også en lille el-bil bane til stor glæde for min 5 årige søn! Et godt sted at besøge og ta bare bedsteforældrene med de vil fryde sig over at gense mange ting deroppe.

Mette

Har haft et par hyggelige timer med børn og bedsteforældre i dag. ROBOT udstillingen var et stort hit, og vores drenge fremstillede deres egen robot :) Vi var på en halv times rundvisning i den aktuelle udstilling, og det var en sød og nærværende ansat der fortalte og inddrog børnene. Resten af museet var vores drenge også begejstret for - især alle de ting de måtte sætte sig ind i eller op i.

Charlotte

dette museum er stedet hvor man kan komme om bord i et rigtigt fly eller i en trolleybus. Det er ikke kun gamle fly man kan få et nærmere kig på. Man kan også se på biler og gamle brandbiler.

Charlotte

Børnene er vilde med det, og der er jo også masser at se på for voksne, så det er et rigtig godt familie sted.
Små og store drenge elsker jo flyvemaskiner, biler, tog og maskiner.

Benjamin

Sjov oplevelse - eneste negative er at man ikke må tage medbragt mad til de mindste. Vi havde vores søn med på 1,8 år og spurgte til om det ikke var okay han spiste sin medbragte madpakke og vi voksne ville købe en parisertoast til kr. 24 (man kan få 2 stk. i sampak til 12.- i Netto) "Nej, normalt ikke men så lad gå for idag!"

Så må I have noget på menuen til børnene. Børn i den alder spiser rugbrødsmadder og IKKE Parisertoast.

Birgitte

Bor nærmest en spytklat derfra og har endnu ikke været der.. NU må vi snart afsted!!

Michala

Blev også meget overrasket over dette sted. Vores dreng på 2½ år fes rundt og råbte "gamle biler gamle biler", og det var sjovt at gå op i en flyver, køre motorcykel osv. De har en fin modeltogbane og man kunne se, hvordan de arbejde på en ny (værksted). Bare husk jakken, der var lidt koldt på denne tid :) Og så som bonus fejrer de FARS DAG og i efterårsferien kan man køre på et lille tog udenfor. Faren var desuden begejstret over at se den første computer på stedet.

Stine

Blev i den grad positivt overrasket over, hvor meget der er at se på og rører ved. Oskar var ellevild, og jeg var glad for, at der var gode puslefaciliteter.

Natascha

HITTET hos vores søn på 4,5 år ;-)

Far & søn har været afsted flere gange på 'herretur' og har nydt at lege med alle maskinerne ;-)

Anonym

Jeg var positivt overrasket over stedet og kan kun anbefale det.

S

Kan din dreng/pige godt li' flyvemaskiner, brandbiler og andet med motorer og hjul, er Teksnisk Museum i Helsingør et anbefalelsesværdig udflugtsmål.