Cirkus Arena

Aren kids 2 normal620
Cirkus Arena
Årslevvej 6, Årslev
4200 Slagelse
Se kort
2-18 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Cirkus Arena blev grundlagt tilbage i 1955, og på de godt 60 år det har eksisteret, der det gået fra at være Danmarks mindste til Nordens største cirkus. Nu som dengang er det gøgl, der er kernen i forestillingen, men som noget nyt har Benny Berdino i anledningen af cirkussets 60-års jubilæum, overladt styringen af manegen til Signe Lindkvist og Uffe Holm. Sammen har de stablet en forestilling på benene som byder på masser af dyr - elefanter, hunde og heste, farlige stunts - som det legendariske motorcykelnummer, i år med 7 motorcykler på én gang. Derudover vil du også møde en vaskeægte kanonkonge, diverse tryllenumre, farlige akrobater, smukke cirkusprinsesser og linedansere.

Priser fra 140-330 kr. pr. person.
Børn under 2 år sidder gratis på skødet.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Janne

Vi elsker bare cirkus Arena. Elefanterne,klovnene og især deres lækre slushice og legeting med lys, som er fast tradition at købe en ny hvert år. Så det ville være så skønt at vinde cirkus billetter til den kommende sæson :)

Terje

Simpelthen super! Vi var med to børn afsted (2 & 5 år) og det var helt igennem perfekt. To cirkusforestilliger á ca. 30 minutter hvilket var så fint at børnene ikke blev trætte, pony-ridning, 'legeland' med karuseller, hoppeborge, og show. søløveopvisning og alle pengene værd. Vi skal dertil igen i hvertfald.

m

dejligt cirkus alle var begejstrede

Mette

Vi var til forpremiere på 2013-forestillingen 10. marts og det var en stor og imponerende oplevelse. Der er noget for alle: Balancekunstnere, motorcykeldome, klovne, show m. kameler, zebraer og lamaer i manegen på een gang og så selvfølgelige de klassiske numre, som jonglører, klovne, linedansere, heste og elefanter!!

Tina

vi var der inde i år, og vi bliv bestemt ikke skuffede, det er et skønt sted med både legetøj dyr og forstillinger, ja vi kunne sagtens ha brugt mere tid selv om vi kom da de åbnede og gik da de lukkede, bestemt ikke sidste gang vi kommer der

Maria

Jeg skal helt sikkert i Cirkus Arena næste år. De er fantastiske og man bliver underholdt fra start til slut og selv imellem hver act er der lidt underholdning!

Frederikke

Børnene har haft en fantastisk dag men det tager altså et par år før jeg går med igen...

Henriette

kan bestemt anbefales, cirkus er en fast tradition en gang om året og en dejlig oplevelse hver gang for alle aldre

x

Er cirkus kun for boern? I kan tro nej! Hold da op, hvor var det sjovt. En vidunderlig suppedas af alt det, der hoerer med til et cirkus - elefanter, akrobater, klovne - plus en del overraskelser. Vi tog afsted med vores 5-aarige datter Maia og hendes kusine Maiken, og de morede sig vanvittigt, og det gjorde vi voksne ogsaa. Cirkus Arena kan kun varmt anbefales.