Ezanza Massage

S4 facade normal620
Ezanza Massage
Nørre Voldgade22
1358 København K
Se kort
Gravide
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Ezanza er en hyggelig og professionel klinik med speciale i gravidmassage, par massage, hot stone massage, fysiurgisk massage og ikke mindst babymassage. På kurserne for mor og barn kan mødre f.eks. lære udvalgte baby zoneterapi punkter, og hvordan de masserer deres små størrelser og derved er med til at udvikle både koordinationsevne og bevægelsesapparat. Man finder også ud af, hvordan man kan hjælpe den lille af med spændinger og stress og lindre eventuelle mavesmerter. Der oprettes løbende hold.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Naja

Jeg fik en luksus gravid massage i september, og jeg må sige, at det var alle pengene værd - bare det at ligge på maven og få arbejdet lænd og skuldre igennem.... God service både i receptionen og af massøren, som gav et superb behandling!
Kan varmt anbefales.

Suzanne

Jeg var inde for at få, hvad de betegner som en dybdemassage. Selvom det da var fint afslappende mens jeg lå på briksen, vil jeg på ingen måde sige, at der var noget dybdemassage over det. I hvert fald kunne jeg mindre end en time efter slet ikke mærke, at jeg havde været til en massage.

Musse

Min mand og jeg var inde til en parbehandling, mens jeg var gravid. Kan varmt anbefales !!!

Mette

Super massage, god stemning og moderate priser. Kan varmt anbefales.

Ezanza Massage

Vi er da kede af kritikken på denne side. Man er altid velkommen til at kontakte undertegnet direkte, så vi kan gøre det bedre næste gang. Jeg har flere massører ansat, og tager gerne imod positiv feedback.
Det er dog ikke sådan, at vi bruger æteriske olier i vores massageolier, med mindre man bestiller det på forhånd.

Mvh. Mette, Ezanza Massage

Lea

Kvaliteten af massagen var ikke særligt god. Jeg kan bedst lide at massøren kan tage fat. Derudover bruges der æteriske olier, hvilket kan være allergifremkaldende for såvel mor som det ufødte barn. Priserne er også højere end andre af de steder jeg har fået massage, så jeg var ret skuffet.

Maria

Jeg var meget spændt på min første gravidmassage, som var hos Ezanza. Jeg blev taget rigtig godt imod, og massøren spurgte ind til min graviditet, og om jeg havde haft nogle gener, som hun skulle være opmærksom på.
Jeg blev placeret på en briks med plads til mave og bryster og så gik massagen ellers i gang. Det var super rart og meget afslappende. Min massør hed Runa og virkede ret kompetent og professionel.
Da massagen var slut blev jeg budt på vand og frugt.
Jeg havde en rigtig god oplevelse og skal helt sikkert derind igen.

Trine

Jeg fik en times massage, for at afprøve stedet og ikke mindst massagen. Det var en rigtig god oplevelse; der blev spurgt ind til hvordan min graviditet var gået, om der var ting hun skulle være særligt opmærksom på, og om jeg tidligere havde fået massage. Selve massagen var rigtig rar, det var fedt at briksen kunne indstilles i forhold til min mave, og min massør vidste tydeligvis hvad hun lavede. Massagen blev afsluttet med at jeg blev klodset op halvvejs på siden, halvvejs på ryggen og fik ansigtsmassage - igen en rigtig fin oplevelse.