Bakken

Bakken 600x400 normal620
Bakken
Dyrehavevej 62
2930 Klampenborg
Se kort
Alle
189/0 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Nord for København ligger verdens ældste forlystelsespark - Bakken. Stedet opstod omkring en kilde, hvis udspring blev opdaget helt tilbage i 1583, og siden dengang har Bakken været samlingssted for folk fra nær og fjern. Det er den stadig – familier kører gerne langt for en skovtur i Dyrehaven efterfulgt af en tur på Bakken. Det er gratis at komme ind, men forlystelserne koster – dog er de, på de særlige PjerrotOnsdage – billigere end sædvanligt.

Gennem hele sæsonen er der masser af underholdning for store og små. Oplev koncerter, de kendte figurer fra Ramasjang, Bakkens Pjerrot og meget, meget mere. Det er naturligvis gratis!

Meld dig ind i MitBakken og spar penge!

Et turbånd koster 269 kr. Hvis du melder dig ind i medlemsklubben MitBakken (hvilket er gratis og uforpligtende), kan du købe turbåndet til 249 kr. på dagen på Bakken.

Køber du via Bakkens webshop, koster det 269 for ikke-medlemmer, 249 kr. for medlemmer der køber op til 7 dage i forvejen og 219 kr. for medlemmer af MitBakken, der køber minimum 7 dage i forvejen.

Husk! Der er altid gratis entré til Bakken.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Caroline

Jeg håber Bakken åbner op i efterårsferien igen næste år. At være midt i en forlystelsespark omringet af det smukkeste efterårsløv var virkelig en særlig oplevelse!

Mette

Altid et besøg værd!

Solveig

Vi skal vinde fordi det ville være alletiders oplevelse for vores to unger, som aldrig har været på Bakken før! De vil helt sikkert have en fest med alle de forskellige forlystelser og så er det jo ikke af vejen at kombinere turen med en picnic i Dyrehaven først.

Marie

Jeg husker Bakken som hyggelig og sjov. Har endnu ikke været der med mine børn. Det kunne være fedt at prøve det sammen med dem.

Christina

Ville være skønt med familietid - med både forlystelser og en tur i Dyrehaven.

Tina

Vi bor i gåafstand til bakken og er der rigtigt tit, men bliver nød til at begrænse det til at man kun må prøve en ting og det kunne være så fedt at alle 3 børn kunne få lov at gi den max gas og prøve en hel masse.

Geri

Mine 2 drenge elsker Bakken og vil gerne kommer igen,og igen ,og igen..Vi xx vores fingre at vinde

pia

Det er mange år siden jeg sidst var på bakke,og mine børn har aldrig været på bakken,men ønsker det meget

Astrid

Sidste år var vores datter, Margrethe, for lille til at prøve noget. I år skal hun have det sjovt ligesom hendes storesøster Leonora :-)
Så vi håber super meget, at vi vinder :-)

Maria

Vi vil rigtig gerne vinde en tur til bakken, vi har lige været derude med vores søn i påsken for første gang og han ville jo næsten ikke med hjem. Han havde simpelthen så sjov en dag derude :-) Vi krydser fingre :-)

Vivian Rosamunda Laurine

Min søn Loui bliver 18 år den 29 Maj , i mange år dengang vi var kerne familie tog vi altid på Bakken på hans fødselsdag , for at fejre foråret og ham . jeg ville rigtig gerne give ham denne gave nu hvor han går fra barn til voksen og fejre det sammen med hans 2 andre søskende på 10 og 20 år .

Dorte

Vi har aftalt at tage til ponyridning i Fortunen i år - og det ville jo være helt verdensklasse at tage en tur på Bakken og give den gas bagefter. Selvfølgelig med et besøg i Oskars bøfbar og en stooooor is.....

Christina

Jeg har planer om at hele familien til sommer skal på picknick i Dyrehaven og derefter på Bakken. Alle 3 børn ville elske et turbånd så de kan prøve det de har lyst til - lige til de ikke orker mere og kvalmen tager over. :-)

Ditte

Mine 3 børns øjne ville stråle som julelys, hvis de fik en tur på Bakken med turbånd! Særligt I år, fordi de to ældste faktisk tør prøve en masse af forlystelserne på egen hånd, selvom jeg stadig er lidt af en løvemor, der synes mine små puds slet ikke er gamle nok til den gamle rutschebane!
Jeg ville elske at vinde, så mine børn kunne få en skøøøøn og sjov dag - der er nemlig noget om snakken, der er sjovest på Bakken!

Maria

Vi har ikke rigtig været på Bakken med vores 3rollinger da pengene er små efter en periode på tabt arbejdsfortjeneste. Den mndste rolling har været syg så det ville være fedt at vinde for at fejre det går den rigtige vej :-)

Liliana

"Der er noget om snakken - der er sjovest på Bakken" og min dreng elsker radiobilerne og de andre forlystelser og selvfølgelig Pjerrot

Christina

Min lille familie skal vinde fordi ..
Aksel er blevet helt vild med mariehønen evig glad sangen. Og selvfølglig skal han da have en tur i den lille rutsjebane . Mor og far skal slå sten saks papir om hvem der skal i den ene og den anden karrusel . Vi lyder begge frygtelig af køresyge i ting der kører rundt og rundt .

Men tanken om en dejlig dag på Bakken - men picnic og fodring ad ænderne inden vi ville fortsætte vores bakketur ville være fantastisk.

Vi krydser , håber og ønsker :)

Stine

Fordi alle i familien eeeendelig er gamle nok til at prøve vandrutchebanen! Juhuuu!

Karina

Hele familien er pjattet med Bakken, dejligt sted :-)
Vi vil mægtig gerne vinde!!

Louise

Vores to børn har et stort ønske om at komme på Bakken, da de aldrig har været der.

Pia

Jeg giver min kæreste en gave hver mdr i år, og trænger snart til at spare lidt penge på den konto. Det ville være en god gave at invitere ham på en bakketur

Camilla

Den gamle trærutsjebane og vandrutsjebanen er klassiske forlystelser, der altid står højt på listen over ting der skal prøves når Bakken besøges, dem bliver man ALDRIG for gammel til, og det er skønt at kunne give det videre når man pludselig selv har fået børn, derfor ønsker vi os en tur på Bakken!

Camilla

Fordi jeg ville elske at overraske ungerne med en tur på bakken inden vores alle sammens dejlige lille efternøler ser dagens lys :)

suzane

Det ville være fantastisk at vinde en tyr på Bakken

Sarah

Vi skal vinde fordi vi har været igennem et langt sygdomsforløb (snart 2 år) som ikke er slut endnu :(
Derfor kunne det være skønt at få denne oplevelse som famile, og få nogle positive minder.

Annette

Vi skal vinde fordi min dreng lige præcis er blevet gammel og lang nok til, at få et turpas, og derfor for første gang kan prøve meget andet end Mariehønen og Hurlumhej Huset (som han dog glæder sig til at skulle ind i igen) :)

Camilla Aviaaja

Det er jo en del af Danmark - noget vi alle kender. Men så fantastisk synes jeg ikke at Bakken er. Det er da hyggeligt lige at kigge forbi når man er i Dyrehaven, men det var ikke et sted jeg som sådan ville tage hen udelukkende for det.

Anja

Vi har ikke nogle fortrukne forlystelser på Bakken, da vi endnu ikke har været der med pigerne. Men vi har aftalt at det må blive en af de ting vi skal opleve i vores sommerferie i år❤️

suzane

børnene elsker den gamle rutsjebane og den gamle karrusel

Nina

Helt sikkert rutchebanen :-)

Marie

Sidste år var Markus på 5 absolut gladest for mini-tårnet, der kører langsomt op og suser ned i ryk!

Rikke

Vi er alle 4 top tossede med vandrutsche banen - men altid til sidst da vi bliver driv våde :)

Maria

Helt sikkert vandrutschebanen :-)

Nelli

Sidst vi var på bakken, var min søn stadig en lille baby. Jeg håber, at vi kan komme en tur på Bakken i år :-)

Dorte

Ubetinget Pjerrot og vandrutschebanen, men ishuset er også en af de foretrukne forlystelser :-)

Liliana

Tekopperne som giver fart og kilder i maven :-)

Han skal også altid hen til klovnen der sidder og kalder folk skældsord og venter på at blive skudt ned (desværre ikke i vand... Øv :-) og selvf. Pjerrot som høre sig til på en tur til Bakken :-)

Tina

SkyRoller

Jeanet

Det lille pariserhjul! :o)

Kristina

Mariehønen og de frække klovne kan ungerne bedst lide:0)

Sara Monique

Vandrutschebanen

Katja Krogh

Rutsjebanen & Pjerrot..:-)

Christina

Træstammerne for den største - og ellers Mariehønen

Charlotte

Mariehønen er vi faktisk alle 4 vilde med..

Rikke Friis

Vi har endnu en tur til bakken tilgode, men den første tur må blive i år, kan læse der er en del forlystelser de små nok ville syntes helt godt om ;-)

Gina

Det er helt klart hurlumhej huset, sidst vi var der var børnebørnene der inde mindst 6 gange

mette

Mine børn (5 & 8 år) har endnu aldrig været på Bakken, så satser på det bliver i år, de/vi skal prøve det:-).

Mie

Mariehønen er mine piger helt vilde med ☺️

Mette

Først en tur i hestevogn gennem Dyrehaven... Derefter er træstammerne og rutsjebanen et must for vores største dreng på 5 år

charlotte

De vilde mus er et kæmpe hit.. Og i år er den mindste herhjemme vokset de sidste få cm, så hun nu er høj nok til at komme med op i den... Det har vi ventet længe på..;)

Ineta

Hver gang vi kommer til Bakken så skal vi se Pjerrots show og cykle på svaner. :)

charlotte

Thekopperne må vidst være den der står øverst på listen

D

SkyRoller

Louise

Rutsjebanen

Charlotte

Pjerrot

Irene

Tekopperne er favorit her

Ida

Vi går altid igennem skoven når vi skal på Bakken, så er pengene til parkeringen sparet og så er der flere til is :)
Hos vores banditter er en tur i tekopperne og vandrutschebanen et hit :)

Maria

De vilde mus og hurlumhej huset :-D

Nhi

Vores 3-årige dreng ELSKER at fiske efter ænder i andedammen og så er Pjerrot altid et hit, da han jo suttegemmeren, som han stadig kan huske efter næsten 1 år :)

Camilla

Mine 2 drenge har en helt klar favorit som er radiobilerne
Dem kan de prøve til uendelighed:)
Kender 2 drenge som ville blive meget glade for et turpas til de mange sjove forlystelser:)

Thea

Pjerrot!

Malene

Mariehønen er altid et sikkert hit

Karen

Vi har endnu ikke nået Bakken, men helt sikkert alt, hvad der kører hurtigt ;)

Mette

Mine drenge synes vældig godt om kænguruen. Derudover skal de altid lige fiske nogle ænder i andedammen :)

Cathrine

Helt klart rutschebanen!

Camilla

Ungerne elsker bare den gamle rutschebane :)

m

elsker stemningen på bakken men der er ikke så meget til de små

Mette

Sommer og Bakken hører sammen. Kan særligt godt li' at Bakken "bakker" op om div. feel-good-arrangementer for udsatte og syge børn, i samarbejde med de sjællandske MC-klubber - så større børn kan blive kørt til Bakken på bagsædet af en MC (selvfølgelig iført sikkerhedsudtyr) med Pjerrot i spidsen.

Man går heller aldrig fejl af en bøfsandwich hos Oskar...

anemone

Elsker bakken godt til alle aldre og gratis indgang dog koster parkering 50kr

Kirsten

Så var vi i dag på bakken for at spise sommerens første is.
Der var stille og roligt og ikke mange folk. Så god tid på året for børnefamilier, som vil undgå trængsel.

stence

Dejligt sted for hele familien store som små, er der altid med min familie ca 3-5 gange årligt.

camilla

Dejligt sted at tage hen med sin familie :o)

Birgitte

pjerrot er et hit, år efter år efter.....

Iben

hyggeligt med en tur på bakken også mens børnene er små

Aina

Den gratis entre er et plus.
Men jeg kan godt få fnidder, hvis alt for mange mennesker er samlet et sted - og man samtidig skal holde styr på sine børn.
Min store pige er dog helt vild med forlystelser. Jo vildere des bedre.

Betina

Efter at have set Pjerrot her lige inden Bakken lukkede...såååå...hmm..blev jeg egentlig lidt skuffet! Det er vidst på tide at han får en veltrængt ferie ;-)
Der var overhovedet ingen der synes han var sjov...og han kørte fuldstændig på rutinen!

Camilla

Jeg synes at det er hyggeligt at gå en tur i Dyrehaven og derefter tage ungerne med på bakken og få en is og prøve et par forlystelser :-)

Natascha

Jeg synes også at Bakken er knap så hyggelig, som man kunne ønske sig, hvis man kommer som familie - især i eftermiddags-/aftentimerne.
Årsagen er blandt andet nok at Bakken ikke tager entre ligesom f.eks. Tivoli gør. Rent forlystelsesmæssigt er jeg heller ikke super begejstret. Summa summarum kan Bakken gå an - i mangel af bedre...

Anonym

Bakken er hyggeligt men jeg syntes desværre at der er lidt for mange der får lidt ( alt) for meget at drikke og det syntes jeg bestemt ikke er rart når man har børn med. Har desværre været vidne til voldsomme og ubehagelige episoder. Kommer der kun med børne i formiddags- tidlige eftermiddags timerne.

Betina

Det gode ved Bakken er at man kan tage en madkurv med og sidde og hygge i Dyrehaven...bagefter kan man gå en tur på Bakken og nyde en is...(og måske en karusel tur??) ;-)

Daud

Heej hvornår er forlystelserne opninges tider

Morten

Der ligger et stort pres på forældrene for at lade børnene få turpas eller biletter til at prøve forlystelserne. Vi bor inden for cykelafstand, så vi har fået en rutine uden om plagerierne. Vi kan godt besøge bakken uden at prøve nogen forlystelser. Men det kræver konsekvente forældre ;-)

Bakken er et meget folkeligt sted.

Christina

Bakken er et rigtig godt sted at tilbringe en dag med børn. Det kræver dog at man har taget penge med selvom entreen er gratis, for alle forlystelser koster og det kan godt løbe op. Dog kan man købe turbånd. Skoven ligger rundt om bakken, så der kan man også gå en tur hvis man lyster, eller har hunden eller barnevognen med.
Et dejligt sted at bruge dagen.