Red Barnet genbrugsbutik

Butik2 normal620
Red Barnet genbrugsbutik
Nordre Frihavnsgade 61, kld
2100 København Ø
Se kort
0-6 år
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Gør et kup i lækre omgivelser!
Red Barnets genbrugsbutik i Ndr. Frihavnsgade er smagfuldt og hyggeligt indrettet i en høj, lys kælder. Det brugte børnetøj på hylderne er pænt og nyvasket – og så sælges det til særdeles rimelige priser. Man kan også købe legetøj og andre ting til børn og babyer alt afhængigt af, hvad der indleveres til forretningen.

Hvis du gerne vil være med til at støtte et godt formål, så afleverer dit barns brugte tøj eller legetøj hernede i stedet for at smide det ud.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

kindbynature

Lige nu har de 50% på alt..

Musse

Det er desværre helt umuligt med de lagersalg, ja ;( Og så fantastiske er priserne på dem heller ikke. Udsalg i butikkerne og netbutikkernes outlet er heller ikke at kimse ad.

Helle

Godt tip, så kan man blive fri for at stå i kø til alle de lagersalg, som er blevet alt for kendte...

Musse

De får SÅ meget tøj, SÅ tit, så det er bare med at komme forbi ofte, så kan man næsten ikke undgå at finde noget godt !!!

Natascha

Jeg har lige været forbi idag, og blev faktisk overrasket over udvalget af babytøj i pæn stand ;-) Dog er tøjet til de lidt større børn (2 år og opefter) ikke noget at skrive hjem om efter min mening!
Også mange fine legesager i god stand som f.eks. knop-puslespil osv. Jeg er også HELT betaget af alle de små søde strikveste o.lign. til baby, som Christina også nævner ;-)

Fik at vide at vinterovertøjet ville blive hængt frem nu, så hvis man stadig mangler at købe, er der måske et kup at gøre her!

Musse

Der er nogle gange de fineste små strikveste, som en er så sød at sidde at strikke og aflevere dernede. Måske det var en fremtidig måde at støtte på !!

Pia

Jeg siger ditto, hvilken oase. Jeg havde her på Børn i byen set, at denne butik var god, så en dag, hvor jeg skulle besøge en veninde i nærheden, lagde jeg vejen forbi. Jeg blev ikke skuffet.

kindbynature

Hvis du er på SU, dagpenge eller bare synes økonomien er stram skulle du tage at gå ned i Red Barnets genbrugsbutik på Nordre Frihavnsgade, hvor der er et stort udvalg af brugt babytøj og udstyr i fin stand til næsten ingen penge. Udover trøjer, bluser, bodystockings, sparkedragter, flyverdragter, sweatre og sokker kan du også være heldig at finde brugte bærerseler, tæpper, tremmesenge, sengelinned, bamser, gåvogne, badekar m.m. Der findes også masser af brugt legetøj til de lidt ældre børn, så du kan roligt tage børnene med uden at blive plyndret. Og samtidig er du med til at støtte et godt formål!
Personalet er frivilligt og altid meget hjælpsomme.

Katrine

Rigtig fin butik med god betjening.
Man kan godt være heldig her!

t

Helt enig. Tøjet i god stand og så er der gode muligheder for at finde fine hjemmestrikkede trøjer, veste og sokker til foræringspriser. Sød betjening.

Marie

Børne tøj til de små er sjældent særligt slidt og derfor er denne butik genial - her kan du for små penge gøre et scoop. man går der fra med fornemmelsen af at man har købt nyt og så har man samtidig støtte en vigtig sag uden at man har brugt en formue. alt det gode børnetøj kan sagtens bruges af flere børn.