Majbritt - privat børnepasser

Img 1188 normal620
Majbritt - privat børnepasser
Jens Warmings vej
2300 København S
Se kort
0-3 år
E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

LEDIG PLADS MARTS.

JENS WARMINGS VEJ.
BUS 33 OG 18 OG 78 holde lige ved siden af. Metro station Sundby og Bella Centret. Det er tæt på Tårnby, Chr.Havn, Bryggen og Ørerstaden. Lukket have, 4 værelses rækkehus god plads 5 min kørsel fra Amagerbrogade/ øresundsundsvej på cykel.

Her hos mig får I oven i en perfekt og tryk hverdag for jeres barn al min viden og erfaringen med i købet. Mange års erfaring og psykologisk og pædagogisk viden.

Jeg hedder Majbritt og er uddannet pædagog samt cand. pæd. i pæd. soc.
49 år og mor til to dejlige børn på 15 og 17 år. Har arbejdet profesionellet indenfor faget siden 1989.

Pædagogisk målsætning: fokus på og udvikling af den sproglig udvikling, motorisk udvikling, relationer børn og børn imellem samt voksne. Det er vigtigt at børnene for nogle positive oplevelser og udfordringer i deres hverdag i dagplejen. Udfordringer der er med til at styrke deres personlige udvikling samt den fin og grov motoriske udvikling. Dernæst en vigtig menneskelig egenskab... deres relationer til andre mennesker.

I dagplejen går vi turer i de grønneområder, i div. legestuer, heldagsturer til legepladser inde i centrum, bådruter, indendørslegepladser og leg på de forskellige legepladser der er i området. hvor der er en god legeplads for de små. Jeg går meget op i det nære i hverdagen og griber det børnene bliver optaget af til videre fordybelse. Efter en regnvejrsdag kan vi meget lang tid på en snegletur, hvor vi kigger på sneglene på vores vej. Vi mødes også med andre børnepasser, hvor børnene lære hinanden at kende og får mange gode legeoplevelser. Indendøre leger vi og hygger os med sang og andre sjove påfund.

Jeg ser hver dag på hvordan børnene har det og hvad de kan have brug for den pågældende dag. Og indretter så dagen derefter selvom jeg måske have lagt andre planer.

jeg er selvstændig børnepasser i eget hjem, alt papir arbejdet til told, skat, atp, kommune m.m. sker digitalt. Det betyder at jeg har et samarbejde med kommunen, men det er min egen ordning og dermed bestemmer jeg ordningens indhold og tilbud. Der kan siges op fra og med d. 1 og d. 15 i hver måned derefter er der 14 dages opsigelse periode. Hvis man bor i Tårnby har Tårnby kommune den regel, at der skal være en måneds opsigelse.
Jeg står for alt med hensyn til vogne, højstole, bleer, mad m.m. sund og nærende kost.

Når jeres barn starter i dagplejen er det vigtigt at I sætter ca. 14 dage af til indkøring. Nogle børn kan have brug for mere og derfor skal man se på hvordan barnet reager. Hos mig tager vi en dag af gangen og aftaler dag for dag, hvad næste skridt er. Jeres barn skal have en god oplevelse ved, at starte i dagpleje og derfor råder jeg jer til ikke for mange afbrydelser i indkøringsperioden, samt I skal være tilrådighed, hvis jeres barn har brug for at blive hentet.

I skal selv sørge for tøj efter vejret. Alt andet sørger jeg for med mindre der er tale om special kost (modermælkserstatning mm)

I er velkommen til, at skrive til mig med oplysninger om jeres barn og jeres behov. Jeg kan skrive jer op på en venteliste og kontakte jer når jeg får en ledigplads.

Egen betalning: ca. 3695,- + tillskud fra kommunen. ( jeg er forudbetalt. Betaling senest d. sidste bank dag i måneden skal betalingen stå på min konto)
Der er lukket hver d.første fredag i mdr.
Åbningstider: man-torsdag 8-16. Fredag 8-15.
Godkendt til 4-5 børn. Der vil i enkelte tilfælde kunne være overlapningen i korte perioder kunne være 5 børn. Dette vil være i forbindelse med, at et andet barn har fået plads i institution.

Praktiske oplysninger: der er hund og kat, men børnene vil ikke være i kontakt med dyrerne med mindre det har et pædagogisk formål, som læren af empati og forståelse for dyr. Dette vil være under meget kontrolleret forhold.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Jonas

Vores dreng var i dagpleje hos Majbritt fra han var 1 år til han skulle i børnehave. Hos Majbritt er der altid roligt og behageligt, når man afleverer sit barn, og vores dreng stortrivedes der. Man kan tydeligt mærke, at Majbritt har en faglig baggrund, og hun var den direkte årsag til, at vi tidligt fik sporet, at vores dreng har en adfærdsforstyrrelse. Uden Majbritts opmærksomhed, kunne det have taget meget længere tid til skade for barnet.

Vi har været utroligt glade for Majbritt, og det er planen, at vores datter også skal være hos Majbritt, når hun når 1-årsalderen.

Majbritt

Modtaget anbefaling.

København d. 10. juli 2019

Anbefaling til Majbritt Jespersen.
Vi vil gerne give Majbritt den varmeste anbefaling. Vores søn Otto har været hos hende i 4 mdr. indtil han fik plads i den ønskede vuggestue, hvor hans storebror går.
Det har været en tryg, kærlig og blid start for ham, hvor han har stortrives med de andre børn og Majbritt. Det har været en fornøjelse både at aflevere i en tryg favn og hente en storsmilende dreng om eftermiddagen. Majbritt har været god til at tage børnene med på tur og give dem oplevelser, samt sende billeder til forældrene, så vi også kunne få et indblik i vores børns dagligdag.
Vi vil uden tøven give 5 stjerner herfra *****
Med venlig hilsen
Trine og Mads Terp

Anne Louise

Majbritt har givet vores søn på 1 år, den absolut bedste start på livet væk fra mor og far. Carl har fra starten væk tryg og glad hos Majbritt, hvilket har givet os god ro i maven. Vi har altid hentet en enorm glad og smilende dreng.

Majbritt skaber nogle rammer for børnene der giver dem plads og lyst til at udforske nye ting og steder. Majbritt er god til at tage børnene på mikro-eventyr i enten haven, legeplads eller andre steder.

Som pædagog er Majbritt enormt dygtig og vi valgte bl.a. Majbritt som privat passer på denne baggrund.

Majbritt er hjertevarm, omsorgsfuld og glad. Vi havde fra starten den bedste mavefornemmelse og den er kun blevet bekræftet.

Vi kan på det allervarmeste anbefale Majbritt som privat passer til jeres guldklump.

Majbritt

Anbefaling tilsendt på mail.

Vi kan på det allervarmeste anbefale Majbritt som dagplejemor. Vores søn har gået hos Majbritt i knapt et år, og han har, hos hende fået den bedste start på livet uden for hjemmet, vi kunne ønske os.

Majbritts hjem skaber trygge og tydelige rammer for børnene, og hos hende mærker de masser af nærvær, kærlighed og tryghed. Majbritt forstår at møde børnene, der hvor de er, og støtter dem i deres udvikling.

Majbritt har meget erfaring i arbejdet med små børn og har derfor kunne give os gode råd i forhold til søvn, gode madvaner og udvikling.

Majbritt bor i et roligt boligområde, hvor der er små legepladser, som hun ofte benytter sammen med børnene. Hos Majbritt bor også en hund og en kat. Så børnene lærer at omgås dyr. Dette har vores søn haft stor glæde af.

Vi har lige fra indkøringen været enormt trygge ved at aflevere vores søn hos Majbritt, bl.a. fordi hun udstråler ro, tryghed og ærlighed, som børnene trives enormt godt med. Så vi vil på det aller varmeste anbefale andre børnefamilier at søge hos Majbritt.

Mvh Anna Duelund og Nicolaj Hansen

Rosa

Vi har været meget glade for Majbritts dagpleje og har fra første dag været trygge ved at aflevere vores datter i Majbritts hyggelige hjem. Majbritt har stor erfaring med børn, og stort overskud til dagligdagen med dem. Hun lever sig ind i sine dagplejebørn, morer sig over dem og glæder sig over deres udvikling. Vi har nydt godt af Majbritts pædagogiske erfaring idet hun altid tager sig tid til at svare på spørgsmål, debattere udfordringer eller komme med et godt råd. Majbritt er kærlig, omsorgsfuld, opmærksom, interesseret og tydelig, og går højt op i at skabe en rigtig god hverdag for sine dagplejebørn. Vi kan varmt anbefale hendes dagpleje.

Rosa og Laust.

Majbritt

Emne: anbefaling

Som nybagte forældre er der mange nye ting at forholde sig til. En af de sværeste, syntes vi, var valg af daginstitution til den lille guldklump – lige indtil den dag hvor vi var på besøg i Majbritts dagpleje. I det sekund vi trådte ind i entreen, var den helt rigtige mavefornemmelse tilstede hos begge forældre. Majbritt udstråler en fantastiske omsorg og nærhed og man er aldrig i tvivl om, at barnets tarv står øverst på dagsordenen. Det giver en tryghed – for både børn og forældre, som vi har sat virkelig stor pris på. I de 1.5 år vores søn er blevet passet hos Majbritt, har han lært utrolig meget og fået så mange gode ting med i bagagen, både praktiske skills, men også empati og sociale færdigheder. Det har været en fornøjelse, hver dag at kunne hente en glad og veloplagt dreng, der har hygget sig leget og oplevet en masse, sovet og spist godt. Vi kan kun på det varmeste anbefale Majbritt som dagplejemor – alle børn burde starte deres ”udeliv” der.

_________________________

Majbritt Thorsgaard

Stine

Vi og vores datter Rosa har været meget glade for Majbritt som privat børnepasser. Indkøringen gik meget nemt, og det var tydeligt at se, at Rosa hurtigt følte sig tryg hos Majbritt.
Som førstegangsforældre har det også betydet meget, at vi har haft Majbritt at spørge til råds. Majbritt er også god til en gang imellem at sende billeder i løbet af dagen, hvilket vi har sat pris på.
Rosa har nydt godt af spændende oplevelser og leg med Majbritt og de andre børn. Majbritt har også altid været god til at få vores datter til at sove gode lange lure. Vi har altid haft fornøjelsen af at hente en glad datter med masser af overskud, som har spist og sovet godt hos Majbritt.

Hilsen Rosa og forældre

Majbritt

Anbefaling fra
Sofie, Rasmus & Maya

Anbefaling
Vi, og vores datter Maya, har været enormt glade for Majbritt som dagplejemor. Det er en fornøjelse at aflevere Maya om morgenen og se, hvor glad hun er for at komme hos Majbritt. Majbritt er meget omsorgsfuld, rolig og imødekommende, og Maya har uden tvivl stor trives hos hende.
Majbritt har desuden altid været god til at komme med brugebare råd og hjælp i forhold til søvn- og madvaner eller andre spørgsmål, vi som nybagte forældre har haft brug for input til. Majbritt har derudover hund, og Maya er idag helt tryg ved dyr, hvilket vi sætter stor pris på.
Sidst men ikke mindst, har det været skønt med små billeder og opdateringer om Maya i løbet af dagen.
Majbritt får vores varmeste anbefalinger, både fra os og vores datter.

Kh
Sofie, Rasmus og Maya

Majbritt

Anbefaling fra Evely Osta

Anbefaling til Majbritt dagpleje

Majbritt er den bedste dagplejemor nogen kunne ønske sig for sine børn.
Hun er meget professionel og har meget erfaring og viden i børnenes udvikling.
Det betyder at hun er god til at støtte både barn og (nybagte) forældre.
Hun er god til at stimulere barnet og skabe en døgnrytme der skaber ro og tryghed.
Hun tager meget hensyn til hvert barns specifike behov.
Majbritt er struktureret og organiseret. Hun planlægger sin kalender i god tid så forældre kan være informeret i god tid. Majbritt er også god til at informere omkring de praktiske ting som at udfylde tilskudsformularen til kommunen og minde en om at få sendt det afsted, hvilket vi som nye forældre ofte glemte…. TAK!
Fra starten af forlod vi vores datter hos hende med ro i hjertet. Majbritt er altid smilende, om morgen spilles der dejlig jazz og ofte dufter det af nybagte boller, så det var ligesom at komme til sit andet hjem…
Og når vi hentede vores guldklump var hun altid fuld af energi fordi hun havde sovet godt, spist godt og leget godt.

Vi kan kun anbefale Majbritt af hele vores hjerte!

Sent from my iPhone

Majbritt

Anbefaling til Majbritt dagpleje

Majbritt er den bedste dagplejemor nogen kunne ønske sig for sine børn.
Hun er meget professionel og har meget erfaring og viden i børnenes udvikling.
Det betyder at hun er god til at støtte både barn og (nybagte) forældre.
Hun er god til at stimulere barnet og skabe en døgnrytme der skaber ro og tryghed.
Hun tager meget hensyn til hvert barns specifike behov.
Majbritt er struktureret og organiseret. Hun planlægger sin kalender i god tid så forældre kan være informeret i god tid. Majbritt er også god til at informere omkring de praktiske ting som at udfylde tilskudsformularen til kommunen og minde en om at få sendt det afsted, hvilket vi som nye forældre ofte glemte…. TAK!
Fra starten af forlod vi vores datter hos hende med ro i hjertet. Majbritt er altid smilende, om morgen spilles der dejlig jazz og ofte dufter det af nybagte boller, så det var ligesom at komme til sit andet hjem…
Og når vi hentede vores guldklump var hun altid fuld af energi fordi hun havde sovet godt, spist godt og leget godt.

Vi kan kun anbefale Majbritt af hele vores hjerte!

Sent from my iPhone

Majbritt

Anbefaling tilsendt fra Stine Jørgensen mor til Milosz.

Majbritt har været helt fantastisk til at give vores søn en rolig og tryg start på "institutionslivet".
Der er altid en stor opmærksomhed og føling for hvordan børnene har det og dagen tilrettelægges også ud fra dette.
Majbritt har altid haft ressourcerne og forståelsen for at give den ekstra opmærksomhed og omsorg der skulle til ved f.eks. de svære putninger, samt andre svære faser børn kan gå igennem.
Vores søn har haft stor gavn, af at være et sted med en lille gruppe børn. Her får børnene lov til at være sig selv, samtidigt med de lærer at accepterer hinandens forskelligheder. Dermed har vores søn også fået nogle fantastiske sociale og empatiske kompetencer.
Majbritt er også god til at sende billeder fra dagens forløb, eller hvis afleveringen har været svær - hvilket den meget sjældent var.
Der har været en fantastisk kommunikation Majbritt og os imellem. Vi har også haft stor glæde af Majbritts faglighed, som har været fantastisk når vi har spurgt til råds.
Vi har været så glade for Majbritt, at vores søn har været der i lidt over 2 år.
Majbritt kan varmt anbefales!

Stine

Majbritt

Anbefaling sendt per sms med tilladelse til, at sætte den ind her.

"Som er held i uheldet så fik vi fat i Majbritt, da vores datter ikke plads nogen af de vuggestuer vi ønskede, og det har vi virkelig været glade for. Majbritt udstråler overskud, ro, kærlighed og smiler altid. Hun er dygtig, lytter og er fantastisk med børnene. Vores datter var ikke ligefrem en syvsover når hun startede næsten 9 måneder gammel, men det gik ikke mere end 6 uger så var der fuldt styr på det og hun sov længere der end hjemme.
For os var det dog lidt et logistik problem at få morgenen at hænge sammen med aflevering og trafik så når vi fik plads i vuggestuen valgte vi at takke ja. De 6 måneder vi var ved Majbritt var med til at ruste vores datter (og ja, også os selv) til at starte i vuggestue. De stakkels søde personale i vuggestuen, ja, deres indsats er blevet vejet og målet med den bedste børnepasser Majbritt. Tak Majbritt for at du har taget dig så kærligt af vores datter!"

Ha en god dag!

Kh Minna.

Majbritt

Vi har været utroligt glade for samarbejdet med Majbritt og har følt os trygge og i gode hænder, hver gang vi afleverer Saga. Saga har ligeledes fået meget ud af at starte sit institutionsliv i Majbritts dagpleje, med familiære hyggelige rammer og en dagplejemor, som hun er blevet meget glad for.

Majbritt har udvist stor fleksibilitet og forståelse for vores situation og tøvede bl.a. ikke med at give Saga et vegetarisk madtilbud, da vi ønskede dette. Majbritt har stor indsigt i børnepasningen og er altid klar med råd og vejledning, som vi har benyttet os meget af som nybagte forældre.

Vi kan kun give vores varmeste anbefaling af Majbritt.

KH Saga, Tina og John

Dafna

Hermed den varmest anbefaling af Majbritt som børnepasser!

Vores datter har været hos Majbritt i 3,5 måned og stortrivedes fra første dag. Hver dag har vi hentet et barn der ikke bare var tilfreds, men decideret glad i låget. Hos Majbritt er der en spændende og varieret hverdag, med faste rammer og stor tryghed. Der tages hensyn til børnenes behov den pågældende dag, med plads til udvikling, leg, kys og kram.

Majbritt har uden tvivl mange års erfaring, med overskud og plads til at tage hånd om børnene så vel som deres forældre. Det har været den helt rigtige start på "arbejdslivet" for vores datter og en rigtig tryg start for os forældre.

Luna, Torben og Dafna

Jenny

Majbritt har været vores søns børnepasser i over et år, fra han var 10,5 mdr til knap 2 år. Der er ingen tvivl om, at hans trivsel har været stor, og at Majbritt har været medvirkende til at give ham et rigtig godt grundlag for de nye udfordringer, som venter i vuggestuen.

Hos Majbritt er der styr på rammerne; hun er professionel, struktureret og arbejder med faste rutiner. Samtidig er hun varm, opmærksom og tager udgangspunkt i, hvordan det enkelte barn har det på den pågældende dag, og tilpasser dagens indhold herefter. Der er masser af nærhed, kram og grin. Vores søns sproglige udvikling har været stor i hans tid hos Majbritt, og en del af forklaringen er helt sikkert, at der er meget voksenkontakt i løbet af dagen og tid til samtale. Tiden til samtale gælder også i forhold til os forældre. Vi har sat utrolig stor pris på, at Majbritt har taget sig god tid til at snakke med os og vores søn, både ved aflevering og afhentning (selvfølgelig under hensyntagen til de øvrige børn). Det har betydet, at hun altid har vidst, hvordan hans nat og morgen har været og at vi, ved afhentningen, ved hvordan hans dag har været, og hvad han har oplevet, sådan at vi har kunne snakke videre om det med ham derhjemme. Hun har også gerne delt ud af sine mange års erfaringer og faglige viden, hvis vi har haft spørgsmål eller manglet et godt råd.

Vi kan varmt anbefale Majbritt som børnepasser!

Rasmus og Jenny

Elsebeth

Majbritt har det seneste år været vores søns børnepasser - og hvor har det været en fantastisk oplevelse for både Carl, og os som forældre.

Noget af det der kendetegner Majbritt, er at hun er en varm og professionel person, der altid har børnenes tarv øverst på dagsordnen. Der bliver taget hensyn til, og gives plads til, hvert enkelt barn, og dagene tilrettelægges herefter. At mærke hendes nærvær og omsorg giver os en enorm tryghed. Har Carl en dårlig dag, er der ekstra kram og tid til at sidde hos hende og putte. Tilmed skaber hun nogle gode rammer, i form af forudsigelighed og vedholdenhed, hvilket Carl uden tvivl holder meget af. Vores lille søn er blevet et endnu kærligere og mere hensyntagende barn det seneste år, og det har Majbritt uden tvivl været en del af. Majbritt er vært for mange sjove oplevelser ude i byen/naturen og også derhjemme, hvor vores indtryk er at der hver dag også er smil, sjov og lidt ballade på dagsordnen :)

Desuden har Majbritt altid tid til et godt råd til førstegangsforældre som os – og det har vi sat stor pris på!

Carl stortrives og nyder at komme hos Majbritt. Det samme gør vi – og derfor får Majbritt vores varmeste anbefalinger.

Majbritt

Jeg forventer ledig plads henover forår/sommer 2016.

Sanne

Vores søn blev passet af Majbritt fra han var 10 til 18. mdr. Han blev meget hurtig tryg ved Majbritt, sov lange lure på hendes altan og var glad når vi hentede ham. Der gik ikke længe før han var helt opslugt af leg når vi kom og hentede ham;-) Majbritt er utrolig kompetent og omsorgsfuld. Den ro og tryghed Otto fik hos Majbritt var den perfekte start på pasningslivet for vores søn og en rigtig god oplevelse med pasning for os som forældre.

Vi kan varmt anbefale Majbritt.

Hilsen Bjarke og Sanne

Majbritt

Ledig plads April :-):-)

Skrive en mail med information om jeres barns rytme. Så vender jeg hurtigt tilbage og vi kan lave en aftale om et besøg :-)

Mvh
Majbritt

jill

Vi vil gerne give Majbritt vores varmeste anbefaling - Bedre dagpleje mor findes ikke!
Vores datter startede hos Majbritt da hun var 9 mdr. gammel og var hos hende i et halvt år, til vi desværre måtte tage afsked. Majbritt har givet vores datter så meget oprigtig omsorg og tryghed. Dette har bl.a. betydet, at vores datter altid har været glad for at blive afleveret og bare er hoppet i favnen på Majbritt.
Hertil har Majbritt en stor pædagog faglig viden og har været god til at give råd og hjælp. Vores datter har aldrig haft en god søvnrytme, men efter hun startede hos Majbritt fik vi styr på det, og nu sover hun 2,5-3 timer til middag. Majbritt har fokus på børnenes udvikling og støtter dem i at lære nye færdighedder på en rolig, tryg og sjov måde.
Der er en varm og god stemning hos Majbritt og hun tager altid udgangspunkt i børnenes behov. De leger på den gode legeplads i gården, tager på udflugter og mødes med andre børn og dagplejemødre.
At vælge Majbritt som vores dagplejemor, har været det bedste vi har gjort for os selv og vores datter.
I er velkommen til at kontakte mig, hvis I har nogle spørgsmål på: jillshellesen@gmail.com

/Jill Hellesen

Maiken

Bedre børnepasser findes næppe!
Vi har fået passet vores søn Jonathan hos Majbritt fra marts til og med juli 2014. Vi fik Majbritt anbefalet af vores veninde, hvis datter allerede blev passet af Majbritt, og vi har ikke fortrudt et eneste sekund.

Majbritt har et kæmpe hjerte fuld af omsorg, tryghed og varme. Vi var, fra første dag meget trygge ved at aflevere Jonathan hos Majbritt. Og Jonathan virkede altid rigtig glad for hende.
Hun giver nogle dejligt trygge rammer. Nogle dage hygger de hjemme i lejligheden eller i den store, grønne gård med legeplads, og andre dage tager de på tur og oplever en masse spændende ting.
Når vi hentede Jonathan fik vi altid en god snak om hvordan dagen var gået. Både hvad de havde lavet og oplevet, samt hvordan Jonathan havde haft det. Ofte har hun også sendt os billeder i løbet af dagen, hvilket vi satte stor pris på.

Jonathan er nu startet i vuggestue. Vi er meget taknemmelige for den start han fik hos Majbritt. Vi savner Majbritt og ville ønske hun kunne være fulgt med Jonathan over i vuggestuen.

Vi kan på det varmeste anbefale Majbritt.
Hilsen Jonathan, Tim og Maiken

Anita

Vores søn har gået i dagpleje hos Majbritt fra oktober 2013 til juni 2014, og vi har kun været tilfredse med hans tid der.

Vi valgte privat dagpleje, da vi stod på venteliste til en vuggestue med lange udsigter. Samtidigt er vores søn et ret sensitivt barn – og var især sensitiv som baby, derfor mente vi, at det også ville være en god og blid start i dagpleje frem for vuggestue. Vi havde været ude at tale med nogle forskellige dagplejere, men dét der fra starten tiltalte os ved Majbritt var, for det første hendes teoretiske baggrund plus mange års erfaring og for det andet den kærlige varme overfor børnene, som stråler ud af hende.

Indkøringsperioden var hård – men er det ikke altid det, når det er første barn :)

Efter vores søn var kørt godt ind har alting bare kørt super godt hos Majbritt, hun tager sig af papirarbejde og sørger altid for lækker, sund mad til børnene. De tager ofte på tur, og det er altid dejligt at høre historier og se billeder fra deres ture. Hver eftermiddag fik vi en skøn og grundig beskrivelse af, hvordan dagen var gået. Der er en skøn gård, hvor Majbritt bor, der mødes hun ofte med andre private dagplejere fra området, det var været en rigtig fin måde at øve socialisering med flere børn og andre voksne på.

Gennem sin sensitivitet har vores søn ikke været den bedste til at sove, hverken nat eller dag. Majbritt var rigtig god til at tage hensyn til dette, og i starten snakkede vi meget om, hvordan vi kunne få ham til at sove bedst muligt – rutiner, bamse, sut, lyde osv. – og gennem sin tid der, endte Majbritt faktisk med at få ham til at sove 3 sammenhængende timer til middag hver dag, hvilket er helt fantastisk – og længere end vi selv kan få ham til at sove hjemme.

Majbritt har faste åbningstider og 1 månedlig fridag, det kan være en udfordring for 2x forældre med fuldtidsjobs at få logistikken til at gå op med barnet 1. sygedag, ferier og lignende. Men vi var indstillet på, at dette var den bedste løsning for os, og fik det til at lykkes. Dette skyldes i høj grad også Majbritt og hendes dagpleje – for vi kunne se, hvor glad vores søn var (er) for hende, og det betyder bare så meget mere!

Vi valgte at sige ”ja tak” til plads i vuggestue, da vi endelig var kommet til tops på listen – men det skyldes i høj grad også, at vi skal være forældre igen til oktober. Derfor har vi prioriteret, at få vores søn godt kørt ind det nye sted, inden lillebror kommer.

Alt i alt har vi altid været meget trygge og glade ved at aflevere vores søn hos Majbritt, og vi er sikre på, at han har en lille plads i hendes store hjerte. Vi kan kun give Majbritt vores varmeste og kærligste anbefalinger, og vi står gerne til rådighed for spørgsmål.

De bedste hilsner fra
Anita og Jimmy
(ved spøgsmål kontakt: jimmy.levinsky@gmail.com)

Majbritt

LEDIG PLADS FRA MAJ 2014!!!!!!!

Sofie Hagel

Vi har fået passet vores datter, Lily, hos Majbritt fra sommer til vinter 2013 og har været ovenud tilfredse.
Majbritt er yderst kompetent og går op i sit arbejde med børnene og vi syntes godt at kunne mærke, de mange års erfaring og uddannelse, hun har bag sig. Vi følte fra starten, at Lily var i de tryggeste og bedste hænder hos Majbritt og vi var heller ikke i tvivl om, at Lily elskede at være der.
Derudover har vi mærket stor udvikling hos vores vores datter i den tid hun har været hos Majbritt - Både motorisk og personligt.

Majbritts pædagogiske målsætning, behagelige væsen og rolige omgivelser for børnene har yden tvivl været det bedste vi kunne tilbyde Lily.

Vores varmeste anbefalinger.

Marie

Majbritt er en super kompetent pædagog og et behageligt menneske. Der er altid en dejlig ro i børnegruppen - og det er vores klare indtryk at alle børnene virker helt trygge og glade.

Vilfred var kun 10 måneder da han startede hos Majbritt og vi var meget spændte på hvordan det skulle gå. Vi har fx. aldrig selv kunne få ham til at sove om dagen uden at gå med ham i barnevognen. Men til vores store beundring har Majbrit fra starten fået Vilfred til at sove - og som regel dobbelt så lang tid som vi selv har held med.

Vi har fornemmelsen af at Majbrit er rigtig god til at arbejde med relationen mellem børnene. Vi oplever at Vilfred er blevet rigtig god til at omgås andre børn i den tid han har været hos Majbrit.

Majbritt er også altid rigtig god til at komme ud med børnene - både i den dejlige gård - hvor børnene også nyder godt af fælleskabet med børn hos flere andre private børnepassere - men også på oplevelsesrige dagsture.

Vi kan varmt anbefale Majbritt hvis du vil give dit barn en tryg start og samtidig en spændende hverdag med masser af oplevelser.

Mange hilsner

Johan og Marie

Majbritt

Ledige pladser nu og i juni !!

Lise

Vores datter Ida var lige blevet 10 måneder, da hun startede i dagpleje hos Majbritt. Det blev ikke til mere end 3 mdr hos Majbritt førend Ida fik tilbudt pladsen i den vuggestue, vi havde skrevet hende op til, og først havde forventet at få tilbudt efter noget længere tid.

Men sikke 3 mdr - fuld af gode og lærerige oplevelser i et trygt og inspirerende miljø. Vi har utallige gange talt om, hvor heldige vi var at få plads hos Majbritt, for vi har kunnet mærke, hvordan Ida har nydt hvert et sekund. Det kunne ikke gå hurtigt nok med at komme ind om morgenen og om eftermiddagen var det ikke lige altid, at Ida kiggede vores vej, når vi kom for at hente hende. Ida har lært utroligt meget af Majbritt i løbet af de 3 mdr, og det er rørende som forældre at se en lille pige udvikle sine evner i sådan en fart. Vi kan kun give Majbritt vore allervarmeste anbefalinger - hun er fantastisk !

Ida, Lise og Søren

Louise

Da vores lille datter Leonora var 11 måneder, startede hun i dagpleje hos Majbritt. Det er jo svært for første gang, at skulle aflevere sit lille vidunder, men vi har fra første dag været helt trygge og haft det rigtig godt med at aflevere Leonora til Majbritt, der både er et meget varmt menneske og yderst kompetent til pasning og stimulering af børnene. Leonora har altid været glad og tryg ved både aflevering og hentning.

Ikke kun har vi forældre det godt, men der er heller ingen tvivl om, at vores datter stortrives og nyder at være hos Majbritt. Majbritt er rigtig god til at se det enkelte barn, og har overskud og evne til hver dag at lægge mærke til den enkeltes behov, og sørge for, at der tages hensyn til disse. Således kan dagene være tilrettelagt på forhånd, men der er altid plads til, at der kan laves ændringer, hvis dette kræves.

Majbritt har ikke kun været en dagplejemor for Leonora, men også været en vigtig del af hendes liv og udvikling. Vi har med stor glæde kunnet se, hvordan vores datter har udviklet sig. De daglige sange og sanglege har Leonora taget med sig hjem, og vi kan mærke på hendes sprog, og forståelse af verden omkring hende, at hun hver dag lærer og udvikler sig hos Majbritt. Leonora har desuden stor glæde af de bøger, der bliver læst. Og hun har nydt afvekslingen mellem dagene i lejligheden, og de dage med ud-af-huset-aktiviteter i form af ture til legeland, bondegården osv. samt hygge og leg i gården.

Der er ingen tvivl om, at det er svært for både os og Leonora at skulle sige farvel til at se Majbritt på daglig basis, da hun uden tvivl har været en vigtig brik i at give vores datter en god start, og vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger af Majbritt.

Leonora, Mikael og Louise

søren

Kompetent, kærlig og hensynsfuld. Sådan er Majbritt, der har passet vores datter Augusta i over et år.

Det skulle bare have været en kort mellemlanding inden vuggestuen, men Augusta blev så glad for Majbritt, at vi har udsat vores vuggestueplads tre gange.

I den tid er Augusta gået fra en skrøbelig baby til et selvsikkert barn. Det er ikke mindst Majbritts fortjeneste - og de trygge rammer, hun giver børnene at udvikle sig i.

Majbritt er ikke bleg for at give gode råd om alt fra fodtøj, der trænger til udskiftning, påbud om træning af at gå på trapper, til Augustas menneskelige udvikling. Alt sammen en tiltrængt og betryggende rådgivning for uerfarne forældre.

Det er rart at vide, at ens barn bliver udfordret og ikke bare kukkelurer i en lille lejlighed. Dagene hos Majbritt ligner sjældent hinanden. Så snart vejret tillader det, går de i gården, hvor der er god legeplads og mange andre jævnaldrende. Og så er der ture til Zoo, andre legepladser og legestuer.

Augusta har grinet og jublet, når vi har afleveret og hentet hende hos Majbritt gennem et år.

Vi skylder Majbritt en stor tak for at have taget sig godt af vores datter, og giver hende vores varmeste anbefalinger.

Mvh. Signe og Søren Elkrog Friis

Marie Louise

Vores datter, Laura Marie, er blevet passet hos Majbritt det sidste halve år og har nu fået vuggestueplads i den ønskede institution, hvorfor vi med vemod i maven må sige farvel til Majbritt.

Vi har alle 3 været rigtig glade for tiden hos Majbritt, det mærkes ved at Laura Marie altid er glad når hun skal afleveres og når hun skal hentes. Det har været en tryg og varm start på vores datters færden uden for hjemmets trygge vægge.

Majbritts erfaring gør også at hun giver nogle rigtig gode råd til hvordan man skal tackle forskellige situationer, fx putteritualer og nattesøvn, og vi har med stor succes implemteret dem derhjemme.

Vi kan mærke på Laura Marie, at Majbritt gør meget ud af at udvikle og styrke det enkelte barns kompetencer både socialt og individuelt. Vi "opdager" nye færdigheder næsten dagligt.

Derudover er vi naturligvis kun bekræfte tidligere kommentarers indhold og kan på det varmeste anbefale Majbritts dagpleje til alle der vil det bedste for deres barn.

Laura Marie, Christian og Marie Louise

Mette

Vi har gennem de sidste 7 mdr, fået paset vores datter Lilli hos Majbritt og hvor har vi bare været glade for det.

Helt fra allerførste møde med Majbritt kunne vi bare mærke den helt gode og trygge mavefornemmelse, og den har holdt stik hele vejen igennem. Hos Majbritt er børnene i yderst trygge og kompetente hænder.

Både vi og Lilli har været rigtig glade for Majbritt og det er med stort vemod, vi nu siger farvel, da vi har fået plads i den vuggestue, som vi gerne vil have. Lilli har altid glædet sig når hun skulle afleveres, gerne med små hvin af fryd når vi ringer på døren, og det siger jo alt:)

Som førstegangsforældre har vi også nydt meget af Majbritts mangeårige erfaring med børn og hun har altid været klar med gode råd, hvis vi spurgte.

Vi kan kun på det allervarmeste anbefale Majbritt, og de børn som er heldige at få plads i Majbritts "favn" er de heldigste børn i byen ;)

Lilli, Lars & Mette

Nicole

For 3 mdr. siden sendte vi vores 10 mdr. gamle søn ud i den store verden på egen hånd, idet han startede som dagplejebarn hos Majbritt.

Vi var selvfølgelig nervøse for det store skridt, men det viste sig hurtigt, at vi kunne have sparet os energien. Majbritt sørgede for, at Storm hurtigt faldt til, og da først han var kørt ind, så havde han slet ikke tid ti l at sig farvel til far/mor om morgenen.

Storms udvikling tog hurtig fart, og det har været en fantastisk fornemmelse de forgangne 3 mdr., at komme og hente en altid glad og tilfreds dreng. Det har også været fantastisk, at vi som forældre hurtigt lærte at slappe af, idet vi vidste, at vores søn var i trygge og kompetente hænder.

Vi er oprigtig kede af, at være nødt til at flytte Storm fra Majbritt, havde vores situation været anderledes, så blev Storm i de trygge og kærlige rammer hos Majbritt.

Merete

Byens bedste børnepasser version 2.0

Vi har haft den fornøjelse, at vores datter Amalie er blevet passet af Majbritt i 5 mdr.

Der skal ikke herske nogen tvivl, om at det var med vemod, at vi måtte afslutte vores pasnings forhold med Majbritt, da Amalie har fået vuggestue plads.
Det har været 5 dejlige måneder for både Amalie og os. Majbritts faglige kompetencer og hendes fantatiske væsen, har gjort at vi altid har følt os trygge.
Majbritt har altid gjort meget ud af Amalies hverdag har været spændene og alsidig, og samtidigt, givet hende massere af varme og omsorg.

Vi kan kun varmt anbefale Majbritt, som børnepasser. End bedre start på "den store verden" for Amalie kunne vi ikke forestille os.
Og både Amalie hendes forældre kommer til savne hende.

Så er i blandt de heldige, der får plads hos Majbritt, kan i være sikre på at jeres barn får massere af tryghed og omsorg.

Merete & Martin

Mette

Byens bedste private børnepasser hedder Majbritt. Det har vi ihvert faldt ikke været i tvivl om de sidste 3 måneder, hvor Majbritt har passet vores datter Maria.

Da vi nu har fået den ønskede institutionplads til Maria, må vi af praktiske årsager desværre sige farvel til Majbritt - og det bliver svært. Fra første gang vi mødte Majbritt, var vi ikke i tvivl om, at hun skulle passe Maria. Majbritts tilgang til børn har gjort, at vi fra første dag vi afleverede Maria til Majbritt har været helt trygge. Maria har uden tvivl haft det fantastisk i Majbritts dagpleje. Der har været trygge rammer og en voksne person, der ikke har kunne ligge skjul på, at hun elsker børn og elsker at arbejde med dem. Dette har selvfølgelig også smittet af på Maria, som i løbet af ingen tid blev meget tryg ved Majbritt og ikke har haft tid til at sige farvel til os om morgenen, når vi har afleveret hende fordi der bare sker så mange spændende ting hos Majbritt for sådan en lille størrelse. Desuden er det utroligt at se hvilken udvikling, der er sket med Maria i de 3 måneder hun har været passet hos Majbritt.

Det har været rart at for os at vide at Majbritt med sin uddannelsesmæssige baggrund og sine mange år i faget har haft mange års erfaring i at arbejde med børn og dette afspejler sig også i hendes arbejde. Majbirtt tager hensyn til de enkelte børns behov, men udfordre dem også. Vi er ikke i tvivl om at alle parter hygger sig i Majbritts dagpleje med diverse udflugter eller også bare lege nede i gården. Desuden har Majbritt et stort netværk af andre børnepassere som hun tit mødes med og det gør at der er endnu flere børn at lege med.

Maria har uden tvivl elsket at være blevet passet hos Majbritt og vi har også været utroligt glade for Majbritt - ikke blot som børnepasser men også som person. Majbritt er altid glad og positiv og har altid ydet en super service over for os og har været stabil i hele forløbet. Vi kommer uden tvivl til at savne Majbritt og ville ønske vi kunne tage hende med som pædagog til Marias nye vuggestue.

De børn der så heldige at få en plads i Majbritts dagpleje er nogle MEGET heldige børn for Majrbitt er byens bedste børnepasser.

Dorte

Barn søges til 1/5