Ashtanga yoga

Tangrav normal620
Ashtanga yoga
Nørre Allé 70 E, stuen
8000 Århus C
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Ashtanga Yoga er den mest aktive yogaform der findes. Mange har allerede opdaget at den ikke bare er en effektiv måde at komme i form på, som både styrker og smidigør kroppen, men at den har den fordel, frem for almindelige træningsprogrammer, at den bl.a. også er afstressende og giver en fornemmelse af lethed i kroppen og ro i sindet.

Ashtanga Vinyasa Yoga består af en serie stillinger, som forbindes med åndedræt og bevægelser. Udover åndedrættet og bevægelserne anvender man nogle andre teknikker med kropslåse (bandha) og fokuspunkter (dristhi). Disse teknikker bevirker tilsammen, at kroppen bliver opvarmet med en udrensende indre varme. Vinyasa betyder "bevægelses-åndedræts-system" og der er et præcist antal af indåndninger og undåndninger for at komme ind og ud af en stilling.

Ashtanga Yoga har andre vigtige virkninger, såsom styrkelse af immunforsvaret, bedre udholdenhed og forbedret kredsløb. For at få disse gode virkninger skal den samme serie af stillinger udføres hver gang. Det er væsenligt at understrege at kun en afbalanceret træning der opbygges gradvist kan give den rigtige virkning. Det er derfor vigtigt at nybegyndere vælger et hold der giver dem en ordentlig introduktion fra starten, under vejledning af en traditionelt uddannet ashtanga yogalærer.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt