Portrætværket

Fb logo  copy normal620
Portrætværket
Bregnerødgade 17, stuen til højre
2200 København N
Se kort
Alle
0/500 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Vi byder dig velkommen i et professionelt studio på Nørrebro, hvor rammerne er sat til en sjov og anderledes fotografering af dig og din familie.

Familietilbud for Børn i byen
500 kr for 1 times fotografering samt 1times fremvisning
inkluderet et indrammet billede 13x18 cm. 20% på bestillingen.
www.portraetvaerket.dk

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Helen

Vi fik taget nogle fantastiske familiebilleder hos Annette.

lotte

Har lige fået lavet de fineste familie/børnefotos hos Portrætværket.
Det er uden tvivl den bedste fotograf vi har været hos. Vi fik lavet foto shoot hos Ine, som simpelthen bare er så super sød, smilende og hamrende professionel.
Vores 3 børn følte sig rigtig godt tilpas, fordi Ine er en meget sympatisk og tillidvækkende person. Vi glæder os over billederne som virker naturlige og meget lidt opstillede og vi
kan dårligt vente til at bedsteforældrene skal have dem juleaften.

Lisa

Jeg kan på det varmeste anbefale Portrætværket.

Det var med en smule nervøsitet, min mand og jeg tog vores tilsammen tre unger med hen i Portrætværket for at få dem foreviget. Ikke at de ikke hver for sig er søde og fotogene – men ville det lykkes at få et fedt billede af dem alle tre sammen til væggen? Og så var lille Viola på fire måneder oven i købet blevet forkølet og derfor ikke specielt smilende. Vores nervøsitet blev dog hurtigt gjort til skamme. Annette har et fantastisk greb på børn og formåede at skabe en glad og sjov stemning, som løsnede børnene op. De hoppede og sprang, så Portrætværkets overboere må have troet, at der var sluppet elefanter løs under dem.

Vi havde benyttet os af Portrætværkets åbningstilbud, som inkluderede en times fotografering, men seancen tog næsten 1½ time og endte med, at også mor og far stod foran kameraet. Efter en uge var vi til visning i en time, hvor Annette havde valgt de bedste fotos frem. Og nu glæder vi os til at hente de færdige billeder.

Christina

Hvad er priserne

Jeanette

Vi er så glade for de skønne billeder, både enkeltportrætterne og gruppefotos af vores lille familie. Jeg kan varmt anbefale Portrætværket, man får som kunde en stor oplevelse og fin service, jeg glæder mig til at bruge dem igen en anden gang!

hege

Er RIGTIG glad for billederne fra Portrætværket - anbefales på det stærkeste ;o) Levende & smilende billeder, af dagligdagse situationer - ikke opstillede positurer. De Virkelige minder fra hendes barndoms tid - skønt!!

Signe

Portraetvaerket har stået for den mest fantastiske julegave til bedsteforældrene og ungerne synes det var skide sjovt.

Kan helt klart anbefales og de har et super godt åbningstilbud lige nu.

Cristina

Portrætværkets fotografer er de mest geniale fotografer jeg nogensinde har mødt. Jeg er så glad for at jeg fandt dem. Vi har benyttet os af deres åbningstilbud og fået taget billeder af vores to børn til julegaver til deres bedsteforældre og de er helt fantastiske.

Ine Boassen er helt eminent til børn og fik mine til at føle sig helt trygge foran kameraet.

Kan helt klart anbefales til alle, som mangler inspiration til julegaven eller selv vil have et top professionelt minde.