Vuggestuen Charlottehaven

Sk rmbillede 2013 01 28 kl. 10.36.15 normal620
Vuggestuen Charlottehaven
Gammel Kalkbrænderi Vej 45
2100 København Ø
Se kort
0-3 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Vi har alle det samme mål, nemlig at Charlottehaven skal være et dejligt og lærerigt sted at være. Der skal være en mening med det vi gør, ellers vil vi gerne gøre noget andet. Det kræver dialog og refleksion. Det mener vi starter ved en varm og god tone de voksne imellem. Med en imødekommende og positiv tilgang til de udfordringer vi møder, både fagligt og menneskeligt, glæder vi os hver dag over at se børnene erobre verden omkring sig.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Adam Haffar

Jeg har været glad for Charlottehaven siden første dag. Har nu været der næsten 2 måneder og det bliver bare bedre.
Vi laver forskellige ting formiddag og eftermiddag og begge legepladser er gode, Især sansehaven elsker jeg. Der er masser af planter og frugter.
Vuggestuen er så populær, så alle mine venner er mindst 13 måneder. Det giver de voksne meget tid til os alle. De lærer os nemlig også at gøre det meste selv. Så hvis jeg græder, har pædagogerne altid tid til at trøste mig. Vi starter morgen med at vaske fingre og når vi går hjem, så vasker vi også fingre. Så bliver vi ikke syge. Pædagogerne ringer gerne til mine forældre, hvis der sker noget med mig, eller hvis de mine forældre vil vide, når jeg vågner. Så kan de hente mig, når jeg er frisk. Jeg ELSKER Charlottehaven.

kindbynature

Kan kun på det varmeste anbefale Charlottehaven. Super lokation, faciliteter, rent og pænt samt søde og kompetente pædagoger og pædagogmedhjælpere. Og så er der elevator samt kælder til at stille barne- og klapvogne. Al mad er desuden økologisk - ligesom bleerne.
Endelig super god ledelse.