Transformeren

Billedet findes ikke
Transformeren
Enghave Plads 27
1670 København V
Se kort
0-6 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Transformeren er en kommunal integreret institution under Københavns Kommune. Institutionen åbnede d. 1/10 2004. Vi er normeret til 36 vuggestuebørn og 72 børnehavebørn, hver fordelt på tre grupper. udover vores dejlige børnehave i Transformeren har vi en udflytterdel i Ørholm. Der har vi et stort og nyt træhus lige ved Mølleåstien, med udgang til skoven.

Børnehavens grupper er på skift to uger i Transformeren og fire uger i vores udflytterdel i Ørholm.

Åbningstider: mandag - fredag kl. 7-17

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mette

Forfærdelig ledelse. Rodet organiseret, man forsøger at spare de forkerte steder, nemlig på personalet. Der bliver ikke kaldt vikarer ind ved fravær, så børnene må klare sig med meget få voksenressourcer. Vuggestuen er ikke ordentligt dækket. Pædagogerne langtidssygemeldes hele tiden i både bhv og vug. Jungleloven hersker af og til i børnehavedelen, da der ikke er hænder nok! Meget dygtigt og kompetent personale i noget af børnehaven, men desværre nok ikke et personale der bliver hængende, da det efterhånden er tydeligt at de dygtige pædagoger holder op, stille og roligt en efter en.

laila

Fin institution i ny renorveret gammelt hus (transformerstation)
Spændende anderledes rum, mindre gårdhave i midten af de sammenhængene husen, give ly forstøj og vind. Mindre legeplads i natur inspireret tema. Institutionen er kun 4 år gammel, så er stadig meget ny i sin kultur. Skovbørnehave delen i ørholm er meget lækker, men et fuldt fungerende hus og skov direkte i baghaven... så skønt!