Kaffeladen

Latte art by cowgirlscholar normal620
Kaffeladen
Ndr Frihavnsgade 76
2100 København Ø
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Redigér

Stedet har ingen beskrivelse.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

frederikke

Top dejlig kaffe og brunch i totalt afslappede omgivelser. Plads til alle. Meget hjemligt..

sille

ubehagelig tjener og kaos- gå ikke derhen!

Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse på Kaffeladen. Jeg købte et Downtown-tilbud på 2 brunch og 2 kaffe-latte, og jeg så på værdibeviset at man skulle bestille bord enten via telefon eller mail først. - Jeg forsøger at ringe til det angivne nummer gentagne gange en eftermiddag, men ingen tager telefonen, og den går på telefonsvarer ligesom en almindelig mobil. jeg lægger en besked om at jeg gerne vil reservere bord, til hvor mange, osv, og at de meget gerne må ringe tilbage og bekræfte.

Dagen efter har ingen ringet tilbage, og jeg ringer igen 4-5 gange, inden jeg tager aftsted mod cafeen. Stadig intet svar. Jeg tager alligevel afsted mod cafeen i håb om at der er et ledigt bord, da det ikke tyder på at de bruger deres telefon.

Da jeg ankommer på cafeen finder jeg faktisk et ledigt bord, og stiller mig i (meget lang) kø for at bestille brunch. Tjeneren (en tyk skaldet fyr) siger dog, at hvis jeg ikke har bestilt bord, kan jeg ikke købe brunch.
Jeg forklarer stille og roligt, at jeg har ringet og ringet, men at ingen tog telefonen. Han svarer at der har været "meget run på" og at telefonen derfor har været optaget. - på trods af at den ringede helt normalt op og gik på tlf.svarer. Jeg spørger, om det samme gælder for kunder uden downtown, da jeg så vil bestille brunch uden at benytte tilbuddet. Han siger at han også må afvise mig i at bestille almindelig brunch. - Kan det virkelig passe, at en Cafe der reklamerer med brunch, ikke serverer brunch en lørdag formiddag???
Jeg må skuffet pakke sammen, men inden jeg går, spørger jeg tjeneren om han kan give mig et kort med telefonnummeret, så jeg ved om det egentlig er det rigtige nummer jeg har ringet til. (jeg var i tvivl, fordi det virkede underligt at de ikke ringede tilbage) Det er det rigtige nummer. Så spørger jeg, igen stille og roligt, om de egentlig benytter deres tlf.svarer, og fortæller at jeg faktisk lagde en besked dagen før. - Han svarer vredt, " du er meget velkommen til at ringe til Downtown og få dine penge tilbage, for vi vil slet ikke servere for dig her", og vender om og går. En meget ubehagelig tone, der slet ikke passede til det ellers så hyggelige sted.bestemt heller ikke en børnevenlig tone. - og en rigtig ærgerlig oplevelse, når nu jeg bare ville sikre mig at jeg gjorde det rigtig næste gang, og ikke talte til en svarer de ikke aflyttede. De fleste har sikkert en fin oplevelse, men jeg sætter aldrig mine ben det sted, så længe de har direkte aggressive og uforskammede tjenere ansat. øv

Tina

Her fås simpelthen den bedste kaffe overhovedet!!! Hvis man køber kaffe "to go", er personalet rigtigt søde til at komme ud med kaffen, så man kan vente ude ved sin barnevogn.

kindbynature

Rigtig hyggelig café med både indendørs- og udendørsservering. Lækre kager, masser af god kaffe, økologisk drikke og ikke mindst Hansen Is. Betjeningen er i top og indenfor er der stemning af en hyggelig dagligstue med gamle sofaer og lænestone og retrolamper. Toilettet er ikke de største, men børn er meget velkomne, og hvis der er ikke er så mange gæster, får man endda lov til at tage barnevognen med ind!! Er klart et besøg værd og dejligt med caféliv på Nordre Frihavnsgade:-)

Musse

Lille ny kaffebar på Ndr Frihavnsgade. De har flotte cheesecakes i montren og en fornuftig latte. Stor 30 kr. De har stempelkortsystem og der er plads til at sidde både inde og ude.