Smartkidz.dk

Smartkidz1 normal620
Smartkidz.dk
0-8 år
0/0 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Hos Smartkidz.dk sælger vi lækkert børnetøj og babytøj.

Vi tilbyder gratis levering (https://www.smartkidz.dk/shop/cms-gratis-levering.html) i hele landet, og gratis returnering for Kundeklub medlemmer (https://www.smartkidz.dk/shop/cms-opret-konto.html).

Vi tilbyder desuden gebyrfri Børnepengebetaling (https://www.smartkidz.dk/shop/cms-108.html) og gebyrfri kredit via vores specielle Lønbetaling (https://www.smartkidz.dk/shop/cms-117.html).

Vi sælger mange af de fedeste mærker til de små, bl.a. NAME IT (https://www.smartkidz.dk/shop/name-it-893c1.html), MARMAR COPENHAGEN (https://www.smartkidz.dk/shop/marmar-copenhagen-828c1.html) og PETIT BY SOFIE SCHNOOR (https://www.smartkidz.dk/shop/petit-by-sofie-947c1.html).

Vi glæder os til at se dig i shoppen! :-)

KH
Nanna

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Anne

Jeg oplevede rigtig fin service og et stort udvalg af forskellige mærker og varer. Kan varmt anbefales.

Pernille

Den internet butik, der absolut yder den bedst service til deres kunder! Man får en meget hjertelig, hurtig og personlig betjening og får tilmed gaver med sin bestilling engang imellem. Tøjet, jeg har fået leveret, har altid været helt i orden. Meget hurtig levering og gode tilbud. Jeg har handlet rigtig mange gange hos Smartkidz, og det er altid den butik, jeg først kigger hos for at finde tøj til min datter, fordi jeg så vidt muligt helst vil handle der

Louise

super netbutik

Iben

mange mærker og gode tilbud

Natascha

Lækre mærker såsom Ej Sikke Lej, Joha, Me Too, Reima, Ugly Duck og mange andre ;-)
Fragtfri levering ved køb over 800 kr.