Marie Louise's Privat pasning

Dsc 0120 normal620
Marie Louise's Privat pasning
Middelgrundsvej
2300 København S
Se kort
0-3 år
3513/0 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Børnene i ordningen ønsker alle at blive minimum til 2 års aldren, nogle til børnehave, for at få en god, rolig og tryk start på pasningslivet.
Vi søger derfor kun legekammerat som ønsker at blive i ordningen. (Som ikke bare venter på en vuggestueplads)

Jeg kan både tilbyde fuldtid eller deltids plads (3dage)

Jeg er altid glad, rolig og fuld af tålmodighed.

Jeg har været privat passer siden marts 2010.

Jeg bor sammen med min kæreste, i en lys og hyggelig, røgfri, børnevenlig stor stue-lejlighed. Lige ud til en stor grøn plæne, med en god legeplads.

Vi bruger rigtig meget tid uden døres og tager på tur, flere gange om ugen, men planlægger alt efter børnenes behov og vejret.

Jeg sørger for bleer, pusleting (zinksalve, solcreme mm) mad, frugt, eftermiddags brød og jeg laver varm mad ca. en gang om ugen.
Jeg har selvfølgelig alt udstyr der skal bruges til børnene.

Hjemmet er godkendt af kommunen til pasningen af 4 børn.

En plads hos mig koster 3513,- kr om mdr.
Deltidsplads koster 2139,- kr om mdr.
Pladsen er forudbetalt.

Jeg tilbyder 39 timer om uge (mandag-torsdag 8-16 fredag 8-15)

Jeg har førstehjælp/brandbekæmpelses og hygiejne kursus.

Jeg har deltaget i alle kursus'er kommunen har udbudt i forbindelse med småbørn.

Har det fanget jeres interesse, så send mig en mail med lidt oplysninger om jer og jeres lille guldklump :-)
(sovetider, madvaner, dags rytme, kravler/går, hvad trøster jeres barn, hvilken institution er jeres barn skrevet op til og hvad nr. står jeres guldklump.)

Håber at høre fra jer og jeres små poder. :-)
Høre I ikke fra mig er pladsen blevet besat til anden side.

MVH Marie Louise
Mail: mlva.private.pasningsordning@gmail.com

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Beth

Vi kan kun varmt anbefale Marie Louise som barnepasser. Vi har været så glad for den tid vores lille søn gik hos hende. Det var alltid en fornøjelse at aflevere og hente udenfor eller i lejligheden om vinteren. Humøret var alltid godt og der var helt klart en masse kærlighed til børnene. Marie Louise giver helt klart en ro og tryghed der er af sjælden vare. Udviklingen i de børn vi har set hos hende var enorm. Dette er i vores øjne det eneste sted vi vil have vores børn passet privat. Vi vil alltid være Marie Louise evig taknemlig for vores søns tid hos hende❤️

Helle Neerstrand

Vi har haft vores lille guldklump hos Marie Louise. Vi havde fået hende anbefalet af bekendte og hvor er vi glade for det! Det er fantastisk at kunne aflevere til Marie Louise hver dag, som aldrig virker til at have en dårlig dag. Marie Louise er rolig, varm og synes bare børnene er skønne. Der skete en kæmpe udvikling i den periode vores dreng blev passet af Marie Louise, som der jo gør - men jeg er sikker på at Marie Louise's hverdag med børnene har været med til at vores dreng er tryg, interesseret i hvad der bliver præsenteret for ham og glad, fordi rammerne har været så ideele for ham.
Vores dreng har også været virkelig glad for Marie Louises kæreste, som har givet kram og tid på skødet, når han kom hjem fra arbejde. Det er jo bare en bonus :-)
For os har det også været godt at vide Marie Louise trives og ofte følges med en anden privat passer, når formiddagsturen går til en nærliggende legeplads eller længere væk på tur til Den Blå Planet eller med havnebus til Fisketorvet.

Marie Louise får vores varmeste anbefalinger!

Venlig hilsen
Helle

Kvarterhuset

Marie Louise har passet vores dreng i 13 måneder. Det var med vemod at vi takkede ja til en vuggestueplads efterfølgende. Vi besøgte flere forskellige private børnepassere inden vi mødte Marie Louise. Og ingen andre steder havde vi begge to (alle tre;) med det samme den helt rigtige fornemmelse. Her var ro og lys, luft og rigtig rigtig tryg stemning. Marie Louise er super dygtig og meget omsorgsfuld og engageret. Hun har de perfekte rammer for at passe de små poder. Der er gode, trygge rutiner og mange fine oplevelser i børnenes dagligdag med Marie Louise. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre start på 'institutionslivet' end vores dreng fik hos Marie Louise. De aller varmeste anbefalinger fra Rosa, Jesper og lille Viggo

Johanna

Vi vil også lige give vores varmeste anbefalinger til Marie Louise. Marie Louise mødes altid med et smil på læben og man kan mærke at hun kan lide sit arbejde med børnene. Hun er stille og rolig og meget nede på jorden, men altid med på lidt sjov og ballade. Vores datter har været rigtig glad for at gå hos Marie Louise, hun virkede tryg ved hende fra dag 1, hvilket gjorde at forældrene også var trygge ved at aflevere hende ;-)

Vi ønsker Marie Louise alt det bedste og siger tak for nu.

Kærlig hilsen Johanna

Mette

Vi giver Marie Louise vores varmeste anbefalinger!

Vores søn Frederik nåede at være hos hende i knap et år, og det er det bedste valg vi har truffet nogensinde. Vi prøvede først at køre ham ind i en almindelig vuggestue, men han reagerede meget voldsomt på oplevelsen og blev helt mut og stille. Vi tøvede ikke med at tage ham ud igen, og heldigvis havde Marie Louise en plads til ham næsten med det samme. SIKKE en forskel! Fra utryghed, larm og snavs, til trygge arme i rolige, hyggelige og rene omgivelser. Frederik blev igen en glad og fræk lille bølle :)

Marie Louise tager hensyn til alle nystartende børn, der får lov at starte stille og roligt op med hyggelige dage hjemme i lejligheden og gården, men når først alle i flokken er helt trygge og klar til nye oplevelser, tager de på masser af gode ture til andre legepladser, på sejltur eller på udflugt til andre forlystelser.

Børnene møder også andre børn da der er flere børnepassere i samme gård, og på den måde er der en fin vekslen mellem de få velkendte legekammerater og en lidt større gruppe børn.

Det er den bedste fornemmelse at kunne aflevere sit barn og vide at han har det ligeså dejligt som derhjemme, at der altid er trøst og kram at hente hvis han får brug for det og at Marie Louise altid ringer eller skriver hvis der bliver brug for at hente igen. En ekstra bonus er de hyggelige stemningsbilleder man får på telefonen i ny og næ, hvor man kan se hvor meget børnene hygger sig hos Marie Louise.

Vi kan kun give de bedste ord med på vejen, og vi kommer tilbage med nr. 2!

Kærlig Hilser
Mette Damgaard.

Maj Ølting

Marie Louise har været den bedste dagpleje vi kunne ønske os! Hun møder hver dag med overskud til børnene og når jeg henter om eftermiddagen er det sjældent min søn Nord vil med hjem, fordi han har det så dejligt. Marie Louise taler så kærligt til børnene og man kan se at hele gruppen føler sig meget trygge hos hende.

I sommermånederne har den lille børnegruppe været meget ude på den lille legeplads i gården. Det er simpelthen så idyllisk at komme derhen og hente på den lille græsplæne med træer, et tæppe er som regel lagt på græsset og børnene løber lidt rundt og opdager verdenen, mens Marie Louise hele tiden har et øje på dem. Legepladsen er en privat legeplads som de har for sig selv og den er med babygynge, babyvippe og babyrutchebane, som er små nok til at børnene selv kan lege på dem. Marie Louise har lært min søn at vende sig når han rutcher, så han er sikker, ligesom hun har lært ham at kravle sikkert op og ned ad trapper.

Jeg kan på det varmeste anbefale Marie Louise som er så super sød og kærlig ved børnene og samtidig er enormt struktureret og professionel med alt det praktiske der skal holdes styr på. Både alt papirarbejde og hvis udstyr der tilhører hvem har hun bare helt tjek på hver eneste dag.

Når vi får endnu et barn, skal vi helt sikkert tilbage til Marie Louise igen.
Jeg kan på det varmeste anbefale hende :)

Kærlig hilsen
Maj

Sara

Søger I en hjertevarm, nærværende børnepasser, der oprigtigt holder af jeres børn, så send dem til Marie Louise!

Vi har haft begge vores børn hos hende (om end det blev en meget kort fornøjelse anden gang pga. pludselig tilbud om vuggestueplads i storebrors institution).

Første gang vi mødte Marie Louise gik der ikke mange sekunder før hun kravlede rundt på gulvet med vores søn - og kort tid efter kravlede han op på skødet af hende. Vi skrev under på kontrakten samme dag.:-)

Vi har følt os fuldstændig trygge ved at overlade vores sønner til hende. Ikke alene har hun alle relevante kurser, hun forstår også børnenes forskellige temperamenter. Og for vores bulderbasser har det været fantastisk, at der er en dejlig gård, som de ofte er ude i.

Vi anbefaler Marie Louise på det varmeste.

Sara og hendes drenge

Louise

Vi kan på det varmeste anbefale Marie Louise som børnepasser!
Hun er altid glad, varm, omsorgsfuld, engageret og nærværende overfor hendes børn.

Vores søn, Tobias har været hos Marie Louise i 5 måneder, og vi er rigtig kede af, at vi måtte stoppe. Tobias var glad med det samme, idet han fik øje på Marie Louise om morgenen. Og det kan man som forældre kun være glad for. Vi har aldrig været i tvivl om, at Tobias, og selvfølgelig de andre børn, har haft det godt hos Marie Louise.

Marie Louise er i tæt kontakt med andre skønne børnepasser som hende og børnene ses med. Ofte er de i legestue og på ture sammen. Der er gode muligheder for at være ude på den dejlige legeplads hvor Marie Louise bor, som børnene uden tvivl nyder.

Hvis/når vi skal have flere børn, er der ikke nogen tvivl om, at vi håber på at kunne få plads igen hos Marie Louise.

De børn der får plads hos Marie Louise er heldige!

Louise, Frank og Tobias

Ida Mari

Vil på det varmeste anbefale Marie Louise som privat børnepasser. I foråret 2014 passede hun vores søn, som fik den bedste start på pasningslivet. Han startede da han var knab 10 måneder, og hos Marie Louise udviklede han kravleteknik, lærte at drikke af kop, var i legestue, fik styr på at spise selv med hænderne og ikke mindst at verden væk fra mor og far også kan være tryg og forudsigelig. Han oplevede hverdagen med få andre børn og en stabil voksen. Hos Marie Louise er der tjek på tingene, og det gør det altså bare lettere som forælder at tage på arbejde, når man ved, at ens barn er i gode hænder.

Christine

Hej Marie Louise,

Har sendt dig en mail (faktisk to :)), men er ikke sikker på du modtager dem, så prøver at fange dig her. Kan se der er andre der har haft problemer med mails til dig. Vil høre ang. din ledige plads pr. 1/10, om den stadig er ledig? Har fået dig anbefalet af Pernille, der passer en skøn dreng fra vores mødregruppe. Og vi vil meget gerne i kontakt med dig. Håber det kan lykkedes. Mvh Christine

Betina

Marie Louise er en fantastisk børnepasser.

Vi har haft både vores første og andet barn passet hos Marie Louise frem til de blev 2 år (Laurits stopper her den 1. maj 2014, hvor han har fået institutionsplads), og vi har ikke kunnet ønske os et bedre sted for dem. Begge børn har stortrives hos hende, og det er selvfølgelig også grunden til, at vi har valgt hende til både storesøster og lillebror for en lang periode:-)

Marie Louise er nærværende, rolig, struktureret, varm og engageret. Der er overskud og ro ved aflevering og afhentning, og hun har en rigtig god kontakt med børnene. Dagene i dagplejen byder ofte på ture til legepladser mm. samtidig med, at der er helt styr på alle de rutiner børnene har brug for, så de kan være trygge og udvikle sig.

Marie Louise har en tæt kontakt til andre (rigtig gode) børnepassere i området, og det giver et virkelig godt børnepassermiljø. De fysiske rammer er rigtig gode i form af en perfekt legeplads i gården og grønt område til de små. Langt de fleste dage om året er børnene ude.

Jeg kan på det varmeste anbefale Marie Louise. I og jeres barn er heldige, hvis I får plads hos hende.

Mange hilsner

Betina

Astrid

Arthur blev passet af Marie Louise fra oktober 2012 til juli 2013, og både vi og Arthur var meget glade for hende. Vi endte med at udskyde startdato i vuggestuen, så Arthur kunne blive længere.

Marie Louise møder altid børnene med et smil og med opmærksomhed og hun er god til at skabe tryghed og gode oplevelser. Hun har et utroligt overskud og en dejlig ro.
Arthur har lært meget af Marie Louise, og det har været skønt at se ham vokse og lære nyt og meget inspirerende for os.

Det var rart altid at kunne aflevere Arthur hos Marie Louise og vide at han var i de bedste hænder og hente en glad dreng igen, der havde haft en god dag.
Vi kan på det varmeste anbefale Marie Louise som børnepasser! :)

Maria

Hej Marie Louise! Jeg har nu skrevet to mail som svar på din mail du skrev til mig angående pladsen fra den 4. Marts. Jeg har intet hørt og kan se andre har haft problemer med at komme i kontakt med dig tidligere. Har du fået min mail? :) Mvh. Maria

Pernille

Hej Marie Louise!
Jeg vil bare lige høre dig om du har modtaget min mail? Jeg kan se at der er flere der har haft problemer med at sende dig mails. Jeg har meget brug for en plads til min søn og håber at høre fra dig snarest!
Med venlig hilsen
Pernille Kadhi

Marie Louise

Hej Marie
Jeg har ikke modtaget nogen mail fra dig.
Mvh Marie Louise

Marie

Kære Marie Louise, jeg har forsøgt at kontakte dig på e-mail vedrørende den ledige plads i december, men jeg er i tvivl om du har modtaget min mail? Hvis ikke må du meget gerne skrive til mig herinde, så prøver jeg igen. Mange hilsner, Marie

Maiken

Vores søn Oliver nåede desværre kun at blive passet hos Marie Louise i 3 mdr, inden vi fik tilbudt vores 1.prioritet institutionplads. Men denne tid hos Marie Louise har været det hele værd! Både vi som forældre og især Oliver har været super glade for at være der! Marie Louise er altid smilende og imødekommende og har en dejlig rolig måde at være på.
Vi giver alle de bedste anbefalinger herfra!!
Mange hilsner fra Oliver, Anders & Maiken

Julie

Marie Louise har passet vores datter Frida i 7½ måned (2010/2011), og det har vi været utrolig glade for. Det har været den absolut bedste start på livet uden for hjemmet. Frida har været glad hver dag, hun er blevet afleveret hos Marie Louise. Marie Louise arbejder både meget professionelt og meget kærligt med de børn, hun passer. Hun har lært Frida rigtig meget - både motorisk og sprogligt. Hun har også givet Frida trygge rammer i hverdagen og samtidig masser af muligheder for at møde andre børn i legestuen og på udflugter. Vi giver Marie Louise og hendes private børnepasning vores aller varmeste anbefalinger. Marie Louises kæreste Christian er også rigtig sød til hjælpe med børnene, hvilket vi også har sat stor pris på. Mange hilsner fra Frida, Esben og Julie

søren

Hej Marie Louise

Vi har sendt dig en mail uden held, så nu prøver vi at oprette kontakt her :-)

Vi bor på Ålandsgade på Amager og søger en privat børnepasser til Augusta på ni mdr.

Vi har mulighed for at fortsætte barsel til slutningen af april, men vil gerne have mulighed for at være med til indkøring. Fx fra starten af april.

Augusta er en glad pige, der kravler, spiser og sover godt. Det sidste dog indtil videre kun med starthjælp fra en forælder, men vi arbejder på sagen ;-)

Hun er skrevet op til ønske øen og paletten, hvor hun er henholdsvis nr 21 og 19 på listen.

Må vi komme forbi og besøge dig i løbet af ugen? Så kan du og augusta se hinanden lidt an ;-)

Du er velkommen til at ringe på 29725557.

Mange hilsner,
Signe, søren og augusta

Rikke

Dagmar er blevet passet af Marie Louise i 5 mdr. og vi har virkelig været glade for ordningen. Dagmar har haft det skønt og fået en god ballast til institutionslivet fremover. Marie Louise er rigtig god til at vise omsorg og lege med børnene og komme ud blandt andre børn, gode steder/ture og legestuer med ældre børn. Der er et rigtig godt netværk med andre søde børnepassere og børn. Marie Louise er super struktureret, fleksibel, kreativ, kærlig og dygtig til sit arbejde med ungerne. Vi har også været rigtig glade for Christian og ikke mindst FISKENE. =o)Det er kun rent praktiske ting som gør, at vi har taget i mod den vs-plads, vi har fået tilbudt nu og vi kan virkelig anbefale Marie Louise til andre forældre og børn. Vi savner allerede jer alle sammen, både Marie Louise og hele netværket omkring dig! Kh Dagmar og Rikke

christina lykke

Kære forældre,
Vi kan på det varmeste anbefale Marie Louise som privat børnepasser. Vores dreng Carl-Emil har været hos Marie Louise i 5 mdr. og vi er virkelig kede af at stoppe, men sådan er det når man får plads i vuggestue.
Carl-Emil har været glad for at blive afleveret hver evig eneste dag, hvilket bekræfter mig i at de hygger sig sammen. Marie Louise er altid glad og udviser stor glæde for børn, og har derudover et godt netværk med andre private børnepassere som de ofte tager på tur og leger på legeplads med. Dette jeg er sikker på vil bidrage til en nem indkøring i vuggestue.
Jeg vil helt sikkert benytte Marie Louise igen hvis vi kommer i samme situation.

Så på gensyn :0)
Stine

Dorthe

Mine tvillinger Emil og Clara var de første børn Marie-Louise havde som babysitter.
Desværre nåede Emil og Clara ikke at have så lang tid hos Marie-Louise da vuggestue pladsen pludselig blev ledig.
Emil og Clara var med det samme glade for Marie-Louise og de knyttede sig til hende med det samme.
De var ude og opleve noget hver dag hvis vejret var til det, det var legestue, salmesang, Zoo, Bredegrund Byggeplads og samvær med mange andre børn og det gjorde at min indkøring i vuggestue gik rigtig godt da de var blevet vant til andre børn.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Marie-Louise som er utrolig god og glad for børn.
Med venlig hilsen Dorthe

Marie Louise

Hej Helle
Jeg har ikke modtaget noget fra dig på min mail. Pladsen er ikke besat endnu, men jeg skal have nogle til samtale i denne uge. Du er velkommen til at prøve på min mail igen.
Mvh Marie Louise

Helle Hegner

Hej Marie Louise

Jeg har forsøgt at skrive til dig på din mail, håber det er korrekt sent. Jeg/vi vil meget gerne hører fra dig angående pasning af vores søn. Har du stadig en ledig plads??

Venlig Hilsen
Helle Hansen

Marie Louise

Hej Camilla
Så kom der en mail adresse på.
Mvh Marie Louise

Camilla

Hej Marie Louise. Hvordan kommer man i kontakt med dig??? Venlig Hilsen Camilla