Sort kaffe og vinyl

Dscf1809 normal620
Sort kaffe og vinyl
Skydebanegade 4
1709 København V
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Sort Kaffe og Vinyl er en charmerende og stemningsfuld cafe. Kaffen er umådelig god, og så kan du købe en LP med hjem. Stedet er lillebitte og har kun 8 siddepladser, så det er ikke oplagt til at have børn med. Det er til gengæld ideelt for dig, der er på barsel og skal have en kaffepause på gåturen med barnevognen. Er den lille vågen tidligt, kan du få kaffe allerede fra kl. 8. Du kan sidde indenfor og holde øje med barnevognen eller tage den gode kaffe med to go. Du skal være opmærksom på at stedet ikke har et toilet, så her kan ikke pusles!

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Anna

Ikke det oplagte sted med en aktiv to-årig - men tag kaffen med i Skydebanehaven på den anden side af Istedgade... eller gå derhen med en veninde i stedet :-)

Anna

Altid en plade man må have med under armen, og lækkert kaffe!!!

Kristine

Sid dog udenfor og nyd kaffen, der er plads til10-12 mennesker hvis ikke flere. Christian og hans ansatte er super søde, og laver den bedste kaffe i byen. Og så øger det da også stemningen at sidde i det danske vejr med en varm kop kaffe og en kanelsnegl.

Pernille

Helt klart bedst til takeout når man har børn med. Jeg var der med en veninde og hendes barn, hvor der var 3 børn i baglokalet, hvilket er for mange - og der er da slet ikke plads til at have børn liggende på tæpper på gulvet. Der skal da også være ro og plads til de stakkels mennesker, der vil kigge plader og høre musik.

Men fantastisk sted og kaffe i verdensklasse! Kaffen og stedet er som sagt super, men giver to stjerner, da det ikke er et børnested...

laila

Super hyggeligt lille sted, men ikke til børn. Men sover lillebøvs så kan man jo nyde stemningen og timeout m musikken imens

Michael

Ubetinget Københavns bedste kaffe! Og endda til billigere priser end de fleste caféer i byen. Altid en fornøjelse at se ægte håndværk, når der jongleres med de mange forskellige kaffe-muligheder.

Ingrid

Jeg har haft en 6-måneders baby med derind for nylig, og det gik helt godt - personalet kan godt li' børn!
Især i baglokalet er der plads til at man kan have små børn med - enten i skødet eller på et tæppe på gulvet.

Caroline

Der er en skøn berlinerstemning på kaffebaren- en blanding mellem dagligestue og undergrund. Her er ikke særlig velegnet til at have børn med, men nej hvor er kaffen god! Næste gang jeg er i nærheden og har børnene med kommer jeg kommer igen og får kaffen to-go.