Røde kors webshop

Logo normal620
Røde kors webshop
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Webshoppen er Dansk Røde Kors' online butik, hvor du kan købe støttevarer, undervisningsmateriale, førstehjælpsartikler og meget mere. Du kan også finde brochurer og informationsmaterialer.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Maja Roi

Jeg kan kun tilslutte mig Lone K holdning, jeg syntes også det er en rigtig god ide at tilbyde produkter med indlagt støtte mulighed. I vores familie sidder vi lidt hårdt i det og så er det jo helt optimalt at kunne støtte gennem køb af et produkt, som vi alligevel skulle have haft købt.
Det er da også nogle rigtig fine produkter de har - fra både trip-trap og holmegaard. Dog lidt svært at finde web-shoppen inde på deres side: Her er et par link, det kan måske gøre det lidt nemmere: http://www.roedekorsshoppen.dk/
http://www.roedekorsshoppen.dk/brio-legetoej-til-boern.html

kindbynature

Synes det er godt at Røde Kors også har en webshop og især fordi man faktisk kan få flere gode ting samtidig med, at man ved, at de går til et rigtig godt formål:-) Hvis man eksempelvis ikke bare lige har råd til at donere penge til foreningen er der nemlig ikke længere nogen undskyld - nu er det nemlig rent faktisk muligt at få noget for pengene ved at købe et af deres produkter i shoppen samtidig med, at man er med til at støtte et godt formål og dermed gøre en forskel.
F.eks kan man få søde langærmede T-shirts i enten rød eller blå i str. 68 og 74 for kun kr. 50. Så hvorfor ikke købe den næste T-shirt til babyen hos Røde Kors, særligt nu hvor Haiti i den grad er katastroferamt. Eller hvorfor ikke købe en sådan T-shirt som barselsgave? Der er andre børn, som er kriseramte, som får glæde af det!!!