Harry's Place

Hotdog4 normal620
Harry's Place
Nordre Fasanvej 269
2200 København N
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Den legendariske, stationære pølsevogn på det alleryderste Nørrebro er mest af alt kendt for sin ’Børge med Krudt’. En Børge er en kraftkarl af en pølse, der er fremstillet af rene råvarer i naturtarm, og krudtet, der hører til, er en helt særlig sovs, som er lavet efter en tophemmelig opskrift. Det er formentlig de færreste børn, der kan spise en hel Børge, så det er godt, at Harry’s Place også har andre og mere traditionelle pølsevognsklassikere på menuen. Stedet er godt slidt og stamkunderne temmelig originale, så et besøg hos Harry vil med garanti vække begejstring blandt familiens yngste.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Heidi

Yes, Harrys Place kan klart anbefales. Men det er fastfood og ikke super sund mad, men engang imellem så kan det anbefales at synde med stil (og så er det her det skal gøres). Der er en del stamkunder så man kan hurtig føle sig uden for, hvis man ikke lige er håndværker med ekstra bladet under armen. Men pølserne er der ikke noget i vejen med :-)

Maria

Pølserne hos Harry's place er hverken "AD" eller "klamme" - Det er klart, at pølser ikke er den sundeste spise, men faktis er Harry's Place en af de pølsevogne, hvor man kan finde kvalitetspølser. Pølserne laves af en lille pølsemager; Abeles UDEN benmel og med naturtarm. Og det kan man sagtens smage.
Så er man til den slags, så er den stationære pølsevøgn bestemt et besøg værd.

Mille-Sofie

det er så klamt ! ! !
og så taler vi kun om maden, jeg vil slet ikke sige noget om dem der laver den... AD!!!!